SUSJEDI U ŠOKU: Pjevačica ga je uništila, prodala prsten od 13,2 milijuna, a sada je kupio vilu koja izgleda kao zatvor 

Mariah Carey i James Packer zajedno su bili kratko, ali dovoljno za nekoliko skandala.

Profimedia

James Packer, uspješni biznismen i milijarder, nekoliko je godina bio izložen javnosti zbog svoje veze s pjevačicom Mariah Carey. Packer i Carey zajedno su bili nešto manje od dvije godine, no i to je bilo dovoljno da u njihovim životima nastane nekoliko skandala.

Prohodali su 2015. godine, a već je sljedeću James kleknuo i pjevačici dao prsten vrijedan 13,2 milijuna dolara. No, samo deset su mjeseci nakon prekinuli. Najzanimljivije u cijeloj priči je da mu Mariah taj isti prsten nikada nije vratila, već ga je navodno prodala za manje od tri milijuna dolara.

Profimedia 

Packer se nakon njihovog prekida ponovno povukao s javne scene i drži svoj život što je više moguće privatnim. U posljednjih se par godina udebljao nekoliko desetaka kilograma, više se ne sređuje kao što je to bio slučaj kada je bio u vezi s pjevačicom te se čini da ga više uopće nije briga za njegov izgled. Jednom je izjavio da je pjevačica 'mentalno na jako mračnom mjestu' te da je u većini situacija potpuno nemoguća. Dvije godine nakon te izjave i sam je Packer završio u psihijatrijskoj bolnici, no vrlo brzo je pušten.

Sada je kupio novu kuću u Meksiku i za nju iskeširao 50 milijuna dolara, a prema navodima susjeda, izgleda kao zatvor s maksimalnom razinom sigurnosti. Milijarder navodno prodaje svoju jahtu 'IJE' za nevjerojatnih 282 milijuna dolara.

Osim velikog bazena, vila zaista izgleda kao skup zatvorskih ćelija, a o čemu točno govorimo, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Nova kuća Jamesa Packera