OMILJENE PROSTORIJE U RASKOŠNIM VILAMA: Ovdje se zvijezde skrivaju od pogleda, a posebno zavidimo J.Lo

Svako u svoja četiri zida ima kutak koji obožava, pa tako i zvijezde koje žive u nekim od najraskošnijih interijera, no i ondje imaju prostoriju koju obožavaju

Profimedia

Vile i rančevi slavnih prostiru se na tisuće četvornih metara i, moglo bi se reći, sadrže sve što bi ljudska mašta mogla poželjeti u svom domu iz snova.

Od prostranih soba, privatnih kupaonica s mramornim pločicama, velebnih dnevnih soba i kuhinja do vanjskih terasa s bazenima, jacuzzijima i travnjacima kojima se ne nazire kraj. Ipak, i slavni imaju svoje oaze mira u kojima se vole opustiti i uživati.

profimeda 

Primjerice, latino diva Jennifer Lopez, kada je prije sedam godina kupovala novi dom na Manhattanu, zahtijevala je da, među ostalim, ima goleme vanjske natkrivene terase koje pružaju dovoljno intime, a opet su otvorene za boravak na svježem zraku. Tako je kupila dvoetažni penthouse čiji se interijer proteže na 6500 četvornih metara, a četiri velike terase prostiru se na ukupno 3000 kvadrata i gledaju na park Madison Square. Pjevačica i glumica uskoro je shvatila da, osim što nema privatnu garažu i bazen, u penthouseu nema ni dovoljno privatnosti pa ga je odlučila prodati. Već je četiri godine na tržištu, a zasad se još nije pojavio kupac koji će za ‘dragulj’ zgrade iz 1924. godine platiti 25 milijuna američkih dolara.

Profimedia 

Prvi dom glumačkog para Mile Kunis i Ashtona Kutchera, premda se nalazio u Los Angelesu, ostavljao je dojam kao da je negdje u planinama. Mila i Ashton uživali su u sjenici pred kućom dok su se djeca brčkala u divovskom bazenu oblikovanom u lagunu u kojoj su smješteni i ‘špilja’ i toplice. Taj su dom u međuvremenu prodali i kupili imanje na Beverly Hillsu koje su renovirali u, kako su opisali, održivi dom, pa uz velike travnate površine imaju i njivu na kojoj sade voće i povrće.

Profimedia 

U novom domu vrijednom 8,5 milijuna dolara, koji je voditeljica Ellen DeGeneres kupila sa suprugom Portiom de Rossi na Beverly Hillsu, sve je u znaku masivnog drva, zelenila i otvorenog prostora. Tako je opremljena i kućna biblioteka, Ellenina omiljena zona za opuštanje, smještena u dnevnoj sobi koja je povezana s kuhinjom. 'Zasad uživamo u novom domu, ali nakon nekog vremena nam dosadi. Čim nađemo novu kuću u kojoj vidimo potencijal, prodamo sadašnji dom i kupimo novi. Zašto se ne bismo često selile', komentirala je za Today slavna voditeljica koja je sa suprugom dosad kupila i prodala imanja u vrijednosti od gotovo pola milijarde dolara u proteklih 17 godina.

Profimedia 

Daleko od vreve Beverly Hillsa svoj novi dom pronašla je Paris Hilton sa zaručnikom Carterom Reumom. Kupili su kuću u Malibuu za 8,4 milijuna dolara, a svaka prostorija ima senzacionalan pogled na ocean. Bogatoj nasljednici Hilton ipak je najdraža dnevna soba iz koje izlazi na terasu sa staklenom ogradom na kojoj se sunča i opušta u jacuzziju, a da joj pritom ništa ne priječi pogled na ocean.