ČETIRI NAJMOĆNIJA ZNAKA ZODIJAKA: Ističu se sposobnostima koje drugi nemaju, s njima nije mudro raspravljati

Saznajte nalazi li se vaš znak nalazi među najmoćnijim horoskopskim znakovima Zodijaka.

Shutterstock

Kako astrolozi ističu, datum rođenja određuje mnogo toga u našem životu pa i to koliko smo mudri i koja vrsta inteligencije je naše najjače oružje.

Inteligencija i sposobnost da na temelju nje predvidimo stvari i događaje, ali i rezultate, čini ljude posebnim, a one, koji nemaju ove mogućnosti, fascinira. Poznavatelji astrologije tvrde da postoje četiri znaka Zodijaka koje je nebo opremilo posebnim intelektualnim moćima i da svaki od njih ima specifičnu vrstu inteligencije.

1. Djevica: Analitička inteligencija

Nebo ih obdarilo posebnom analitičnošću koja im omogućava da predvide tijek i razvoj nekog događaja. Budući da su sistematične, sklone su tome da uvijek provjere sve i naprave plan stoga ih je nemoguće nadmudriti.

Ovaj zemljani znak spada u one koji vole stalno učiti. Djevice su detaljne i ako uđete u raspravu s njima, očekujte da su mnogo spremnije od vas.

Shutterstock 

2. Vodenjak: Logička inteligencija

Vodenjaci su poznati po svojoj logičkoj inteligenciji te oni imaju taj nebeski dar da vide odgovore i rješenja koje drugi nisu u stanju uočiti. Obdareni su sposobnošću da ostanu mirni i kad stvari postanu napete. Znaju naći izlaz iz svake situacije i to na najčudnije načine, koji nikome drugome ne bi pali na pamet.

Brzo misle i reagiraju, a za njih problemi postoje da bi oni našli rješenja. Ukoliko se s njima uhvatite u koštac kada je nadmudrivanje u pitanju, velika je vjerojatnost je da ćete iz te bitke izaći kao gubitnik.


3. Škorpion: Emocionalna inteligencija

Osobe rođene u ovom vodenom znaku točno znaju kako dobiti ono što žele. Škorpioni vole smišljati planove i načine da postignu ciljeve. Nebo ih je obdarilo posebnom emocionalnom inteligencijom pa lako manipuliraju kako bi natjerali druge na postupke koji im mogu omogućiti ostvaranje njihovih planova.

Shutterstock 

4. Strijelac: Lingvistička inteligencija

Upustite se u komunikaciju sa Strijelcima pa ćete tek onda shvatiti njihov poseban dar - lingvističku inteligenciju. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku su otvorene, imaju snažan osjećaj za dobro i zlo te su pune samopouzdanja.

Kada im je ugroženo povjerenje u druge, Strijelci kao oružje rado koriste intelektualnu sposobnost kojom su ih zvijezde obdarile. Ako vas poželi nadmudriti, Strijelac to može učiniti bez imalo problema.