Nikad nije bilo lakše odabrati igračke za božićni dar. Evo što bi djeca izabrala iz PEPCA 

Piste, kućice za lutke, lutkice, autići, slagalice, kockice, plišanci iz PEPCA svakom će djetetu blagdane učiniti nezaboravnim

Story

Božićni blagdani za djecu su najčarobnije doba godine. Iščekivanje darova i posjet Djeda Božičnjaka, ukrašavanje božićnog drvca, okupljanje obitelji… za svakog su mališana nezaboravni trenuci. No kako pronaći savršen dar koji će djetetu izazvati osmijeh, uzbuđenje i osjećaj koji ne zaboravljaju cijelog života? Prije odabira dobro je voditi računa o dobi, ali i onome što dijete najviše voli, potom svratite u PEPCO i pronađite veliku ponudu igračaka koje će oduševiti vaše mališane!

Mekani plišanci, zvečke i kockice za djecu do godinu dana

Već od četvrtog mjeseca života igračke bebama postaju dragi “prijatelji” i suputnici u odrastanju. Mekani plišanci i nježne sviralice iz PEPCA njima su primjeren izbor. Nakon šest mjeseci bebama je dobro nabaviti interaktivne podloge za igru, a kad beba nauči držati predmete u rukama, za njih su zvečkice, potom kockice i posude za slaganje. U dobi od godinu dana, bebe kreću u avanturu istraživanja svijeta i oponašanja, te ih ovih blagdana oduševite sviralicama i raznim interaktivnim slagalicama iz PEPCA.

Nakon druge godine vole graditi, slagati imitirati…

U dobi nakon druge godine, djeca traže mnogo interakcije jer samostalno hodaju, žele sve naučiti i nikad nemaju mira. Za roditelje je ovo možda najuzbudljivija faza, a takve trebaju biti i igračke. Setovi edukativnih igračaka, zamiljivih klavijatura, sviralica i slagalica iz PEPCA kao stvorene su za male istraživače.

Story 

… a nakon treće godine graditi, slagati, oponašati

Kod djece od tri godine naviše motorika je već dobro razvijena, te su sposobna obavljati nekoliko radnji istovremeno. Rado će graditi, slagati i rušiti, ali i oponašati, posebice likove iz crtića i slikovnica. Faza je ovo kada imaju tisuće pitanja na koje žele odgovore i važno im ih je dati te pravilnim izborom igračaka poticati njihovu maštu i kreativnost. Piste, kućice za lutke, lutkice, autići, slagalice, kockice, plišanci…. u ovoj su dobi najtraženiji, a PEPCO ima baš sve što će blagdane i zabavu učiniti najljepšima.

Story 

Igračke trebaju poticati maštu i zabavu

Birate li igračke za djevojčice, dječja kuhinja ili možda šareni poni s dugačkom grivom za češljanje iz PEPCA oduševit će svaku malu princezu! Dječaci pak vole organizirati utrke, točiti gorivo te brinuti o svojim autićima. Zato u božićnoj ponudi PEPCA pronađite mnoštvo vozila, staze za automobile, razne modele kamiona i autića na daljinsko upravljanje te mnoge druge igre. Jednom rječju, darujte im najbolji blagdanski dar koji će poticati maštu, ali i zabavu koju nikad neće zaboraviti!

Sadržaj donosimo u suradnji s brendom PEPCO