BIO JE TO NJIHOV DOM IZ SNOVA: Biznismen ga je izgradio za djecu i ženu na kojoj mu zavidi baš svaki muškarac

Svjetski top-model Cindy Crawford sa suprugom Randeom Gerberom odlučila je prodati raskošan dom u Beverly Hillsu u kojem su živjeli posljednjih pet godina

Profimedia

Supermodel i jedna od najpoznatijih žena svjetske modeling industrije, Cindy Crawford, prije nekoliko mjeseci prodala je elegantnu, minimalistički uređenu vilu na obroncima Beverly Hillsa.

Za dom od gotovo tisuću kvadrata, sagrađen 50-ih godina 20. stoljeća, dobila je nevjerojatnih 13,5 milijuna dolara i stavila točku na ‘i’ još jedne nekretnine koju je posjedovala sa suprugom, 59-godišnjim poslovnim čovjekom Randeom Gerberom, najpoznatijim po klubovima u kojima su se zabavljale zvijezde.

Kako Cindy i Rande godinama kupuju nekretnine i poslije ih prodaju za veće iznose, itekako su svjesni mogućnosti nekretninskog biznisa.

Profimedia 

Ova jednokatnica, odnosno rezidencija, uvijek je slovila kao jedna od onih koja se brzo prodaje, ali još brže i kupuje. Nalazi se na hektaru zemlje tik iznad dvorca Greystone u Trousdale Estatesu, otmjenoj četvrti u kojoj žive zvijezde, a nekretnine se redovito prodaju za višemilijunske iznose.

S čak pet spavaćih soba i pet kupaonica, velikom zelenom terasom i bazenom, privatnim SPA i prostorijama za uživanje, na gotovo tisuću četvornih metara, pravi je primjer kako bogati i slavni uživaju u blagodatima blage kalifornijske klime ugodnih zima i ne pretjerano vrućih ljeta.

Otvoreni prostori, mnogo staklenih ploha, kuhinja s otokom otvorena prema vrtu, kamin obložen mramorom - samo su neki od detalja u prijašnjem domu Cindy Crawford koji je dijelila sa suprugom i djecom - Kaijom i Presleyjem Walkerom.

Profimedia Cindy Crawford prodaje vilu na Beverly Hillsu