DAR 1: Najpoželjniji beauty box ovih blagdana!

Shutterstock

Što najviše želimo dobiti pod božićnim drvcem? Svake godine uoči Božića ista dilema – kome što pokloniti. No odluka o tome zapravo može biti poprilično jednostavna, jer i žene i muškarci – pokazuju to sva istraživanja – vole dobiti kozmetiku na dar. Jedan od najpoželjnijih beauty boxova ovih blagdana zasigurno je NIVEA Rose Care poklon paket u torbici, za njegu tijela organskom ružinom vodicom.

Nivea Rose Care poklon paket u torbici pogodan je za sve tipove kože i sadrži NIVEA Rose & Almond Oil gel za tuširanje s bademovim uljem i blagim mirisom ruže, obogaćen NIVEA serumom i prirodnim arganovim uljem za intenzivnu 48-satnu hidrataciju te NIVEA Fresh Rose Touch antiperspirant u spreju koji pruža pouzdanu deo zaštitu te ostavlja ženstveni miris svježine koji traje cijeli dan – sve zapakirano u atraktivnu NIVEA toaletnu torbicu.

nivea 

No, NIVEA je i ovih blagdana, baš kao i svaki puta do sada, pripremila veliki izbor različitih paketa za nju i njega. Osobe koje vole miris ruže i stalo im je imati blistav ten, obožavat će NIVEA Rose Touch poklon paket s hidratantnom dnevnom gel-kremom i micelarnom otopinom; a niti jedan muškarac neće ostati imun na NIVEA MEN Sensitive poklon paket u torbici. Deo sprej, gel za tuširanje i balzam za njegu nakon brijanja, sve je što moderan muškarac treba. Njegovu nježnu stranu probudit ćete i još jednim zanimljivim Beauty box-om – NIVEA Men Sensitive shave poklon paketom – koji jamči ugodno brijanje osjetljive kože. Paket sadrži NIVEA MEN Sensitive pjenu za brijanje s 0 % alkohola, obogaćenu kamilicom i hamamelisom te NIVEA MEN Sensitive balzam za njegu nakon brijanja koji trenutačno umiruje i ublažava iritacije kože.

Koji se beauty box vaš favorit? U sklopu našeg blagdanskog darivanja, 'Christmas Story - svaki dan osvoji jedan dar', osigurali smo četiri prigodna paketa. Sve što trebate je na naš e-mail christmas.story@adriamedia.hr poslati razlog zašto biste baš vi trebali uživati u NIVEA proizvodima (naznačite koji od četiri paketa želite dobiti na dar) ili odgovorite na nagradno pitanje ispod Instagram objave koja komunicira nagradni natječaj. Budite kreativni!
Pravila kreativnog natječaja pronađite OVDJE.

Nivea paketi stižu na adrese ovih osoba: Luna Cajhen, Mirjana Kovač, Ivana Mandić i Marija Škare.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom NIVEA.