Dar 2: KIKO Milano A Holiday Fable Glam Kit – jeste li spremni za malo avanture?

KIKO MIlano

Više nego ikad prije željni smo druženja s ljudima, zabave i glamura, a vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana idealno je kako bismo 'utažili glad' za svim tim objektima žudnje. Nakon što nam je lani 'Grinch' ukrao Božić, pa su izostale ne samo glamurozne zabave, već i skromna kućna duženja, ove godine definitivno želimo opet slaviti, biti sretni i zabavljati se.

KIKO MIlano 

Crveni ruž, metalic sjaj, dramatičan crni tuš ili možda neutralni chic? Vrijeme božićnih blagdana uvijek je prilika da si date malo oduška, osobito ako niste skloni dramatičnim lookovima, jer kad ćete nego sada odvažiti se biti drukčiji i iznenaditi.

KIKO Milano A Holiday Fable Glam Kit sve je što vam treba za postizanje glamuroznog looka. Komplet za šminkanje sadrži sjenilo za oči s metalik finišom (postojanost i do osam sati!), volumizirajuću maskaru za još punije i dulje trepavice, koja baš nikada neće ostaviti neželjene grudice, te sjajilo za pune, sjajne i senzualne usne s 3D efektom.

Story 

Ova, tri najpopularnija KIKO Milano proizvoda nalaze se u A Holiday Fable Glam Kitu, kojeg darujemo u sklopu našeg blagdanskog giveawaya, 'Christmas Story - svaki dan osvoji jedan dar'. Nevjerojatan dar za impresionirati! Sve što trebate je na naš e-mail christmas.story@adriamedia.hr poslati razlog zašto biste baš vi trebali postati vlasnica ovog najpoželjnijeg blagdanskog make up box-a. Naravno, i muškarci mogu sudjelovati – oni će nas morati uvjeriti da njihove bolje polovice baš to zaslužuju. Budite kreativni!

Pravila kreativnog natječaja pronađite OVDJE.

Kiko Milano dar odlazi na adresu Frane Puškadije.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom KIKO Milano.