Dar 3: Crveno donje rublje za sreću i samopouzdanje

Lisca

Ako je išta tradicija koju svi volimo, onda je to sve što se veže uz Božić. Opet je stiglo to doba kad tražimo toplinu, usuđujemo se sanjati i kad želimo podijeliti sreću. A dijelimo je na razne načine: od mirisnih kolačića koje našem domu daju posebnu magiju, preko bogate trpeze koju tako pomno planiramo (jer okupljanje za zajedničkim stolom ima posebnu čar!), do darova koje tako nesebično dijelimo najdražima. Ma koliko nam dilema što pokloniti za Božić ponekad zadaje glavobolju, većina ljudi u suštini voli poklanjati (a ne samo primati darove). To je taj poseban osjećaj kad promišljate o drugima i sretni ste što mislite da ste ovaj puta doista pogodili.
Kad ste u dilemi, izaberite crvenu! Za Božić se tradicionalno daruje donje rublje; možda zato što se kaže da crveno rublje u novogodišnjoj noći donosi sreću. Osim toga, crvena potiče snažne osjećaje, pokazuje samopouzdanje, skreće pažnju za strast i zavodljivost. Svaka žena zaslužuje imati komplet crvenog rublja – za one dane kad joj treba više samopouzdanja ili tek toliko da ugodi sebi i svojoj potrebi da se osjeća snažno i ugodno. Još kad je ugodno i kvalitetno, baš kakvo je ono brenda Lisca i koje vam darujemo u sklopu našeg blagdanskog darivanja, 'Christmas Story - svaki dan osvoji jedan dar', definitivno je najpoželjnije iznenađenje pod borom.

Lisca poklanja ovaj komplet crvenog rublja. Izabrali su artikle koji se protežu i u većim veličinama košarica tako da svatko može odabrati broj i košaricu. Isto vrijedi i za gaćice.

Lisca 

Story 

Sve što trebate je na naš e-mail christmas.story@adriamedia.hr poslati razlog zašto baš vi zaslužujete ovaj dar ili odgovorite na nagradno pitanje ispod Instagram objave koja komunicira nagradni natječaj.. Budite kreativni!

Pravila kreativnog natječaja pronađite OVDJE.

Dar stiže na adresu Matee Baćice iz Sukošana.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Lisca.