Dar 5: Hydrafacial tretman u Poliklinici Bagatin

Poliklinika Bagatin

Zamislite da postoji tretman koji istovremeno briše bore, vraća elastičnost i čvrstoću kože, ujednačava ten, rješava hiperpigmentaciju te odčepljuje i smanjuje pore? Vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, kozmetologiju, dermatologiju i stomatologiju u Hrvatskoj, Poliklinika Bagatin, daruje vas tretmanom koji će vidno smanjiti ove probleme nakon samo jednog dolaska.
HydraFacial tretman dubinski čisti i vidljivo pomlađuje kožu, a zahvaljujući suvremenoj vrtložnoj Vortex tehnologiji koja koristi različite spiralne nastavke simultano je dubinski čisti.
Tretman kojeg obožavaju brojne svjetske zvijezde sastoji se od čišćenja i pilinga lica gdje se nježnom eksfolijacijom i obnovom otkriva novi sloj kože. Eksfolijacija je proces odstranjivanja mrtvih stanica nakon kojeg koža postaje glatka i sjajna te bolje upija aktivne sastojke iz proizvoda kojima se njeguje. Dugoročan rezultat je pojačana proizvodnja kolagena.
Drugi korak tretmana sastoji se od ekstrakcije i hidratacije gdje se bezbolnim vakuumom izvlače nečistoće iz najdubljih pora i istovremeno koža njeguje intenzivnim hidratantnim sredstvima koja je umiruju.
Posljednji, treći korak tretmana sastoji se od nanošenja i zaštite kože personaliziranim serumima kojima se ciljano tretiraju specifične problematike poput manjka hidratacije, pojačane hiperpigmentacije i pojave prvih znakova starenja. Više o samom tretmanu pročitajte ovdje.

Poliklinika Bagatin 

Osim samog tretmana, dermatolozi u Poliklinici Bagatin kao zlatni standard mladolikog izgleda navode hijaluronske dermalne filere. Zbog svoje kompatibilnosti, biološke razgradnje, jednostavnosti primjene i neznatne boli prilikom apliciranja, hijaluronski dermalni fileri doživjeli su boom u posljednjih nekoliko godina. Njihovim injiciranjem u kožu postiže se popunjavanje bora, ali i vraćanje izgubljenog volumena te rehidracija kože zbog retrakcije molekula vode. Poklonite svojoj koži najbolji poklon ovog Božića i potražite hijaluronske dermalne filere u Poliklinici Bagatin na odličnom adventskom popustu od 20%.

Za više informacija o samim tretmanima nazovite na 01/4610 – 225 ili pošaljite upit na info@bagatin.hr

U sklopu blagdanskog darivanja, 'Christmas Story - svaki dan osvoji jedan dar', darujemo jedan Hydrafacial tretman u Poliklinici Bagatin.

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionik treba u komentaru ispod objava koje komuniciraju natječaj na Instagram profilu Story odgovoriti na kreativno pitanje.

Pravila kreativnog natječaja pronađite OVDJE.

*Sadržaj nastao u suradnji s Poliklinikom Bagatin.