DIZAJNERI SA SRCEM: Ovog vikenda posjetite modnu rasprodaju za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti 

Već treću godinu zaredom, u suradnji s velikim brojem hrvatskih dizajnera, organizira se Donacijska dizajnerska akcija u sklopu dobrotvornog projekta pod nazivom Dizajneri sa srcem.

Profimedia

Ovog vikenda sudjelujte na modnoj rasprodaji s plemenitim ciljem! 

promo 

Već treću godinu zaredom, u suradnji s velikim brojem hrvatskih dizajnera, organiziraju Donacijsku dizajnersku akciju u sklopu dobrotvornog projekta pod nazivom Dizajneri sa srcem.

Ove se godine akcija održava 11. i 12. prosinca u trgovačkom centru King Cross, a u njoj će sudjelovati preko 90 hrvatskih dizajnera čiji će se proizvodi prodavati po pristupačnim cijenama.

Neki od dizajnera koji su se priključili ovoj akciji su: Xenia Design, Marija Kulušić, Varteks, Borboleta, Igor Galaš, Immortella, Froddo, Martin Arbanas, Mucca i mnogi drugi.

Instagram 

Udruga 'Ljubav na djelu' okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u sklopu 'Klinike za dječje bolesti Zagreb'. Glavni cilj djelovanja ove udruge je pomoć i potpora djeci oboljeloj od malignih bolesti kao i njihovim roditeljima. Također, pomaže i pri rehabilitaciji djece tijekom i nakon liječenja te psihološkim problemima s kojima se suočava ova najosjetljivija i najranjivija skupina u našem društvu.

Ove su se godine pridružile i osobe iz javnoga života, koje će i prisustvovati samoj akciji, kao što su Mario Valentić, Jelena Radan, Ivana Plechinger, Roko Vušković, Domagoj Jakopović Ribafish, Pamela Ramljak i mnogi drugi koji će donirati svoje odjevne predmete, ali neće moći biti prisutni na samom događaju.

Profimedia 

Sav prihod prikupljen od prodaje donirat će se djeci koja boluju od malignih bolesti i njihovim roditeljima, uglavnom za troškove stanova u Gradu Zagrebu u kojima stanuju obitelji djece koja su na liječenju, ali i učenike Srednje škole - Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb u kojoj se školuju učenici s teškoćama u razvoju te za kupnju božićnih darova oboljeloj djeci.

'Odaziv je ugodno iznenadio, jer nam se pridružilo više od 60 dizajnera iz cijele Hrvatske, a posjetitelje očekuje mnogo nakita, odjeće i torbi te rukotvorina. Kako se bliže blagdani, već treću godinu za redom želimo podsjetiti građane na dobrotvorni karakter ove akcije i potaknuti ih na velikodušno djelo. Prikupljanje financijskih sredstava velika je pomoć našim roditeljima, čija se djeca liječe od malignih bolesti. Jako smo zadovoljni i brojem poznatih osoba koje su se priključile doniranjem nekih svojih predmeta. Moda je uvijek odličan saveznik u ovakvim događajima. Očekujemo vas u velikom broju!', rekla je tajnica Udruge Ljubav na djelu, Vedrana Babić.

promo 

 U vrijeme blagdanske euforije i dolaska Božića, jedna od najljepših odluka koju možete donijeti jest posjet akciji Dizajneri sa srcem i darivanje osmijeha svim hrabrim lavicama i lavovima te njihovim roditeljima.

Zajedno možemo promijeniti njihov svijet na bolje, a pritom i izabrati jedinstveni dizajnerski proizvod za sebe ili svoje voljene!

U našoj galeriji pogledajte kako je dizajnerska akcija izgledala prijašnjih godina.

promo Dizajnerska humanitarna akcija