Dar 4: Dnevna rutina njege za sve koji imaju osjetljivu kožu

Shutterstock

Znamo da je lice najosjetljiviji dio tijela, ali i područje na kojem se prvo otkrivaju sve naše unutarnje dvojbe, problemi, radost, ushićenje, ali i prvi znakovi starenja. Stoga ne čudi da većina nas najviše pažnje posvećuje tom 'strateški važnom području'. Stručnjaci će apostrofirati kako sve počinje i završava – pravilnom njegom lica. Ključan korak u njezi lica je čišćenje. Posljednje vrijeme sve su popularnije micelarne otopine, koje uklanjaju ne samo make up, nego i nečistoće, učinkovito pripremajući lice za drugi korak – njegu. Hidratantna dnevna krema zasigurno je jedan od najvažnijih proizvoda u našoj beauty rutini, kojem se – u određenoj fazi života – kao 'must have' pridružuje dobra krema oko očiju. Za njegu lica, tog 'ogledala duše', još je važnije nego za bilo koji drugi dio tijela, odabrati kvalitetne proizvode. Naš izbor je Bioderma!

Sensibio H2O dermatološka micelarna voda za osjetljivu kožu nježno čisti i uklanja nečistoću i make up. Iako su micelarne otopine već neko vrijeme pravi hit među kozmetičkim proizvodima, glavna zamjerka je da dodatno isušuju lice i iritiraju kožu. To, međutim, nije slučaj sa Sensibio H20 micelarnom otopinom, jer ona ima isti pH kao i koža (5,5) te ju u jednom potezu i čisti i hidratizira te sprječava daljnje pogoršanje osjetljivosti.

BIODERMA 


Sensibio Light lagana dnevna krema umiruje, ali i biološki ojačava otpornost kože na stres i podiže prag podnošljivosti osjetljive i netolerantne kože. Biološka revolucija za osjetljivu kožu, patent Toléridine™, sprječava proizvodnju protuupalnih molekula i kožu čini manje reaktivnom. Gliciretinska kiselina trenutačno umiruje osjećaj žarenja i zatezanja i pruža osjećaj ugode.
Sensibio Eye trenutačno ublažava osjećaj neugode i nadraženosti područja oko očiju. Sadrži kofein, sastojak koji odčepljuje pore i pomaže u smanjenju natečenosti oko očiju. Hijaluronska kiselina i puderi koji reflektiraju svjetlost izglađuju i smanjuju borice oko očiju.

BIODERMA 

Darujemo dva Bioderma paketa, a svaki sadrži Sensibio H2O micelarnu vodu, Sensibio Light laganu dnevnu kremu, Sensibio kremu oko očiju – sve u predivnoj kozmetičkoj torbici. Sve što trebate je na naš e-mail christmas.story@adriamedia.hr poslati razlog zašto biste baš vi trebali uživati u ovom Bioderma paketu. Budite kreativni!

Pravila kreativnog natječaja pronađite OVDJE.

Bioderma paketima razveselit ćemo Marinu Jurlinu i Radovana Mršića. 

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Bioderma.