Dar 6: Far Away Beyond - parfem iz Avona s recikliranom vanilijom

Avon

Pred nama je vrijeme domjenaka i svečanih partyja i, nakon godine koja nam je presložila prioritete i pokazala da najviše od svega trebamo ljude, jedva čekamo srediti se i zablistati na kakvoj zabavi. Istaknuti oči, uklopiti ruž, dodati završni 'touch' s noktima i, dakako, par kapljica omiljenog parfema i spremni smo za zabavu. No detalji čine razliku, a o trenutačnim trendovima razgovarali smo s Ivanom Panek, beauty ambasadoricom brenda Avon.

Avon 

'Za vrijeme blagdana preporučam istaknuti oči brončanim i zlatnim nijansama sjenila, pogotovo ako imaju shimmer u sebi. Sjajan primjer za ovo su nijanse iz nove Avon Glimmering Gems palete. Mislim da će se slagati sa svim bojama očiju! Look upotpunite olovkom za oči: osobno često odabirem smeđu ili crnu nijansu, no u vrijeme blagdana se volim poigrati i sa srebrnom kao i zlatnom. I naravno ništa bez dobre maskare: nova Unlimited drama maskara je odličan odabir za sve cure koje volje lijepo produljivanje i razdvajanje trepavica', kaže Ivana i napominje kako su u trendu matt ruževi. U ovo blagdansko posebice klasični crveni do matt nude nijansi koje su odlične kad već imate naglašene oči. Tako će, savjetuje ova beauty blogerica, fokus ostati na shimmeru i sjaju očiju, no usne će se prekrasno se slagati uz cijelu priču.

Avon 

'I za kraj blagdani nisu blagdani ako ne obojite i svoje nokte: dozvolite im da šljašte šljokice! A Avon trenutno ima u ponudi čak 4 divne nijanse koje će izgledati super samostalno na noktima kao i završni lak na tvoju omiljenu nijansu', savjetuje Ivana.
Kako bi svojem svečanom looku dali završni 'touch', Avon će u sklopu blagdanskog darivanja, 'Christmas Story - svaki dan osvoji jedan dar' osigurati tri parfema Far Away Beyond. Riječ je o prvi parfem koji koristi recikliranu vaniliju. Avonovi stručni parfumeri stvorili su prerađeni ekstrakt vanilije Upcycled Vanilla Extract koristeći 100% reciklirane mahune vanilije koje bi inače bile odbačene.
Inovativni proces dvostruke destilacije otkriva nove note vanilije - senzualne, zadimljene i drvene, s neodoljivom slanom slatkoćom. Miris je obogaćen i raskošnom sandalovinom, sočnom kruškom te intenzitetom i ljepotom cvjetova jasmina. Ova Avonova mirisna poslastica razvijena je korištenjem veće koncentracije mirisnog ulja, pa je Far Away Beyond prvi parfem i najintenzivniji, najnaglašeniji i najdugotrajniji miris u obitelji Far Away.
Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionik treba u komentaru ispod objava koje komuniciraju natječaj na Instagram profilu Story odgovoriti na kreativno pitanje.
Pravila kreativnog natječaja pronađite OVDJE.

Ako još razmišljate čime iznenaditi drage osobe za Božić ili jednostavno želite ugoditi sebi, prekrasne proizvode brenda Avon možete kupiti odmah - online.

*Dobitnici prekrasnog Avon mirisa su: Ivana Brajković, Ivana Potočki i Martina Maksimkov.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Avon.