Dar 8: Srebrna ogrlica iz ZAKS-a

Zaks

Nakit kao dar uvijek ima posebnu vrijednost, prije svega zato što je trajan poklon, sa snažnom emocionalnom porukom. ZAKS suvereno prati svjetske trendove i najviše standarde, pa je rezultat nakit vrhunskog dizajna te trajne materijalne i emotivne vrijednosti. A baš to želimo darovati dragim osobama pod borom!

Zaks 

Zaks 

U ovo vrijeme darivanja, i ZAKS je odlučio razveseliti svoje kupce. Naime, sve do 26. prosinca imaju popust do 50% na srebrni nakit te 30% na zlatne i dijamantne komade. Nakit iz ZAKS-a spoj je tradicije, kvalitete i modnih trendova. U bogatoj ponudi pronaći ćete modele za svaki stil, od decentnih komada pa do onih oplemenjenih dragim i poludragim kamenjem kao što su safir, rubin smaragd, ametist, topaz...

Zaks 

Osim zlatnih i dijamantnih komada, svojim interesantnim oblicima osvojit će vas i upečatljivi srebrni nakit. 

Zaks 

 U sklopu blagdanskog darivanja, 'Christmas Story - svaki dan osvoji jedan dar', Story i ZAKS jednom će čitatelju pokloniti ovu prekrasnu srebrnu orglicu, čija je vrijednost 580 kn.

Zaks 

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, sudionik treba u komentaru ispod objava koje komuniciraju natječaj na Instagram profilu Story odgovoriti na kreativno pitanje.

Pravila kreativnog natječaja pronađite OVDJE. Više o brendu Zaks saznajte na njihovom Instagram profilu.

Zaks 

 *Sadržaj nastao u suradnji s brendom ZAKS.