Dar 10: Srebrna torbica iz s.Oliver kolekcije

s.Oliver

Šljokice, lureks na pletenini i srebrni detalji koji podsjećaju na led obasjan sunčevom svjetlošću – zimska s.Oliver kolekcija jednostavno je neodoljiva! I to ne samo komadi koji savršeno funkcioniraju u svakodnevnoj varijanti i svečanim prigodama, već i zbog trenda održivosti po kojem je ovaj brend već dugo prepoznatljiv. 'Protect the arctic', naziv je najnovije kolekcija koja nas vodi na ekspediciju i istraživanje Arktika. Kako bi sačuvali planet, brend s.Oliver, recikliranjem materijala i njegovim ponovnim vraćanjem u život, podržava zaštitu ovog najsjevernijeg dijela našeg planeta i njegovih vrsta. 

s'Oliver 
s'Oliver 

Kultni komad iz najnovije ponude ovog poznatog brenda baršunasti je sako koji se može nositi uz iste, baršunaste hlače ili samostalno, primjerice uz traperice. Današnji baršun ne dolazi samo u klasičnim bojama poput crne, tamnoplave ili smeđe; u s.Oliver kolekciji svijetloplava je apsolutni hit. Ako volite oversize kroj, tu su široke i dugačke baršunaste jakne.

s'Oliver 

Dizajneri su se pobrinuli i da svakodnevna kolekcija ne bude dosadna. Zanimljivi krojevi i detalji uljepšat će i hladne dane. Šljokice, lureks i srebrni dodaci opet imaju svoj trenutak, jer se mogu se kombinirati i tijekom dana, a ne samo u posebnim prilikama.

s'Oliver 

Brend s.Oliver će u sklopu blagdanskog darivanja, 'Christmas Story - svaki dan osvoji jedan dar', jednog čitatelja razveseliti ovom srebrnom torbicom.

s.Oliver 

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionik treba u komentaru ispod objava koje komuniciraju natječaj na Instagram profilu Story odgovoriti na kreativno pitanje.

Pravila kreativnog natječaja pronađite OVDJE.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom s.Oliver.