10 NAJBOLJIH ŽENSKIH SERIJA': Obožavat ćete ove priče o prijateljstvu, ljubavi i karijeri

Nakon serije 'Emily in Paris', donosimo vam još odličnih serija o ženskom prijateljstvu, ljubavi, seksu, modi i karijeri u velikim gradovima.

Profimedia

Nakon uživanja u pariškom glamuru, ljubavnim dramama, modi i ostalim zanimljivostima serije 'Emily in Paris', vrijeme je da vam otvorimo svijet drugih serija takvog karaktera koje se nude.

Profimedia 

Radnja i glumci se u nekim serijama preklapaju sa spomenutom serijom, ali očekujte dublje zaplete i priče koje će vam puno više prirasti srcu. 

Ako volite 'ženske serije', ovaj popis će vam se svidjeti. 

1. Sweetbitter

Emily iz serije 'Emily in Paris' je bila nova osoba u uredu, firmi i gradu, a sudbinu dijeli s glavnom junakinjom Tess.

Samo umjesto u luksuznoj marketinškoj agenciji, 22-godišnja Tess radi u brzom, vrhunskom restoranu u New Yorku, gdje se između početnih obuka odvijaju osobne drame. Sweetbitter je mračan tamo gdje je Emily In Paris slatka i nudi drugačiji, ali vrlo uvjerljiv prikaz života mlade žene.

Sweetbitter trailer  YouTube

2. Valeria

Valeria je španjolska verzija Seks i grada te prilagođena današnjoj ženi i svim njezinim nesigurnostima, nedostacima i izazovima dok pokušava ostvariti svoje ciljeve. Serija prati grupu ambicioznih žena koje slijede svoje snove u karijeri i navigiraju romantične strasti. Šarmantan, lagan i topao, ozbiljno će vas natjerati da pobjegnete od svega.

Serija Valeria trailer  YouTube

3. And Just Like That

Gotovi svi ju pratimo iz četvrtka u četvrtak na HBO platformi, iako nam se sve manje dopada. Ova serija ima dugu tradiciju i upravo zbog toga se našla na ovom popisu. Radnje u seriji će vas naljutiti, isprovocirati i istovremeno razveseliti. 

Vjerujte nam, vrijedi pogledati, barem prvu epizodu.

And Just Like That trailer serije  YouTube

4. Call My Agent

Emily In Paris kritizirali su Parižani jer prikazuje poslovni život u Francuskoj. Iako je satira do samog kraja, Call My Agent može biti bliža verija pariške radne kulture. Smještena u agenciji za glumačke talente, serija prati živote četiriju agenata dok se bave zahtjevnim klijentima i svijetom slavnih.

Serija Call My Agent trailer  YouTube

5. The Hook Up Plan

Kada bismo izdvojili samo jednu preporuku, to bi bila ova serija. 

Francuska serija The Hook Up Plan govori o pariškim životima mladih ljudi. Blizu 30. godine Elsa otkriva da joj je život stao, posebno na romantičnoj sferi, a radnja kreće kada se u njezinu životu pojavi tajanstveni pravi gospodin za kojeg se kasnije ispostavi da nije slučajno došao.

Istodobno, tu je i priča o čvrstim bratsko-sestrinskim i prijateljskim odnosima, osobnom putu i svim problemima s kojima se mladi ljudi susreću u velikim gradovima. Ova serija je prava romantična komedija s poantom i neodoljivim likovima.

The Hook Up Plan serija trailer   YouTube

6. The Eddy

Ako su vam pariški pogledi bili omiljeni dio Emily In Paris, pogledajte još jednu seriju smještenu u gradu svjetla.

The Eddy govori o vlasniku jazz kluba, a spaja glazbu i film, što nas ne čudi ako uzmemo u obzir da ga ju je režirao autor La La Landa. Ako je Emily In Paris bila preslatka za vaš ukus, onda će The Eddy biti prava mjera jer je moderan i istovremeno poziva na razmišljanje.

The Eddy  YouTube

7. Younger 

Tvorac serije Emily In Paris režirao je ovu seriju smještenu na izdavačkoj sceni u New Yorku. Younger je priča o ženi u 40-ima koja mijenja svoje godine kako bi počela ispočetka. Serija je bazirana na romanu te postavlja pitanje: kako biste ponovili svoje 20-te, sada kada ste stariji i mudriji?

Younger serija  YouTube

8. Hart of Dixie

Neki od najsmješnijih trenutaka u Emily In Paris dolaze od sukoba između Emily i francuskih običaja. Hart of Dixie je također komedija koja prati pridošlicu u novoj sredini, ali ona je liječnica iz New Yorka koja se seli u mali grad u Alabami.

Hart of Dixie serija trailer  YouTube

9. The Bold Type

Serija prati ljubavne, prijateljske i poslovne avanture tri najbolje prijateljice zaposlene u ženskom časopisu. Iako je daleko od stvarnosti, vrlo brzo ćete uroniti ​​u ovu toplu i uzbudljivu priču.

The Bold Type trailer  YouTube

10. Jane the Virgin

Smještena u toplom i slikovitom okruženju iz kojeg nećete htjeti otići, nešto poput Emily In Paris. Emisija je strukturirana kao telenovela, a svaka epizoda donosi veliki zaokret. Prvi? Iako nevina, 23-godišnja Jane zatrudnjela je nakon zabune u uredu. Naravno, dolazi drama s neočekivanim ishodom.

Jane the Virgin  YouTube