KAKVI MUŠKARCI PRIVLAČE ŽENE PREMA HOROSKOPU? Pripadnicama jednog znaka nitko ne može odoljeti!

Ako ste se ikada zapitali kakav horoskop žene privlače muškarce, donosimo odgovor na to pitanje...

Shutterstock

Svaka žena ima drugačiji ukus i tip muškaraca koji je privlači. To se odnosi i na jači spol. Naime, postoji poseban tip muškaraca koji će privući ženu.

Često možemo čuti da se suprotnosti privlače, ali nema pravila. Neki horoskopski znakovi privlače muškarce koji su njihova suprotnost, a neki pak muškarce koji su isti kao oni.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku privlače muškarce željne uzbuđenja, putovanja, zabave... Vrlo su dinamične i uvijek spremne na akciju pa su najsretnije kada imaju partnera sličnih želja i preferencija.

Bik

Pripadnici ovog znaka neodoljivi su dečkima koji traže pouzdane i opuštene žene. Znaju voljeti i potpuno se predati partneru koji osvaja njihovo srce.

Blizanci

Žene rođene u znaku Blizanaca neodoljive su muškarcima koje privlače impulzivne, pomalo razigrane žene uvijek spremne na nova iskustva. Znaju da zabave s njima neće propustiti.

Shutterstock 

Rak

Žene rođene u ovom znaku privlačne su muškarcima koji traže ljubav i nježnost. Ne mare toliko za fizički izgled i materijalna dobra koliko za emocije.

Lav

Lavice su pomalo vrckave, samouvjerene i privlačne čak i kada se po kući šetaju u pidžamama. Neodoljive su muškarcima koji traže žene pune samopouzdanja.

Djevica

Pripadnici ovog znaka privlačni su muškarcima koji cijene inteligenciju, ljepotu duše i brigu. Djevice su mirne i ne vole gubiti vrijeme na besmislene emocionalne rasprave pa ih preosjetljivi dečki izbjegavaju.

Shutterstock 

Vaga

Žene rođene u ovom znaku neodoljive su muškarcima koji traže stabilan i miran život. Oni su u stanju razumjeti partnera jer gledaju na svijet iz njegovog kuta. Vaga zna kako uravnotežiti i učiniti život ugodnim.

Škorpion

Škorpioni su vrlo privlačni muškarcima kojima je strast u životu iznimno važna. Vole život i žele živjeti punim plućima, ali po svojim pravilima.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka imaju neodoljiv smisao za humor, znaju nasmijati ljude i unijeti dobru energiju u prostor pa su vrlo privlačni dečkima kojima je stalo do partnera.

Shutterstock 

Jarac

Žene Jarac neodoljive su pomalo nesigurnim muškarcima koji čvrsto stoje na zemlji i traže snažnog, neovisnog partnera, onoga koji će im biti oslonac i zvijezda vodilja kroz život.

Vodenjak

Žene Vodenjaci često se zaljubljuju u muškarce koji žele da njihov partner potakne tračeve u njima. Pripadnici ovog znaka imaju slobodan duh i nisu skloni osuđivati ​​ponašanje drugih.

Riba

Ribe su zanimljive muškarcima koji traže sebe, koji traže dubinu, kako emotivnu tako i duhovnu. Pripadnici ovog znaka vrlo su romantični i emotivni.