Ekskluzivno za Story: Ella Dvornik-Pearce u seksi glamuroznom editorijalu + DAR veliki ljubavni horoskop

Story donosi brojne lifestyle teme, uzbudljive novosti iz svijeta slavnih, glume i glazbe, ekskluzivni modni editorijali i zanimljive intervjue. U novom broju čeka vas i dar - VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP + ASTRO SHOPPING VODIČ! Omiljeni lifestyle tjednik potražite na prodajnim mjestima od 16. veljače!

Story

Doznajte uzbudljive novosti koje vas ili vaše bližnje čekaju na ljubavnom planu! Story daruje svojim čitateljima VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP + astro shopping vodič powered by Designer Outlet Croatia. Otkrijte koje je najbolje razdoblje za ljubav i koji će pokloni izmamiti najveći osmijeh vaše bolje polovice. Kakav je koji horoskopski znak u ljubavi, koje su mu glavne osobine te s kojim se horoskopskim znakom najbolje slažete, a koji biste trebali izbjegavati? Odgovori na ova pitanja čekaju vas u Storyjevu velikom ljubavnom horoskopu i astro shopping vodiču!

Story 

Ella Dvornik-Pearce poznata je kao influencerica s najvećim dosezima na društvenim mrežama. Ova 31-godišnjakinja jedna je od onih mladih uspješnih žena o kojima svi imaju mišljenje i svi su pratili njezino djetinjstvo u prvom hrvatskom realityju. Pred Storyjev objektiv stala je u glamuroznom seksi izdanju za ekskluzivni editorijal u kojem je otkrila nove detalje o privatnom i profesionalnom životu. Samosvjesna i snažna Ella otvoreno govori o tome kako je postala autentična poslovna žena u sretnom braku s dvije kćeri. „Nisam dopustila da me pojedu problemi. Zaista to ne voli, ali to je dio svakodnevice. Moraš biti i mama i supruga i poslovna žena, pogotovo kad ti muž ne govori hrvatski“, hrabro kaže Ella.

Story 

Upoznajte glumicu Petru Kraljev koju trenutačno gledamo u humorističnoj seriji 'Kumovi' na Novoj TV. Doznajte i neočekivane talente holivudskih zvijezda. Glumci George Clooney, poznati dr. House Hugh Laurie i supermodel Gigi Hadid neke su od slavnih osoba čija je karijera mogla krenuti drukčijim - sportskim smjerom. Dočekajte spremni nadolazeću sezonu vjenčanja uz modni dvojac eNVy room, ostanite u toku s fashion trendovima i modnim akcentima zvijezda te se inspirirajte street style trendseterima.

Još mnogo zanimljivosti očekuje vas u novom Storyju, stoga potražite na kioscima Story + DAR - veliki ljubavni horoskop - od 16. veljače!

Story