ELLE FASHION SHOW: Revija kao uvod u modno proljeće

U ekskluzivnom prostoru zagrebačkog Digitalnog parka – Playground ELLE je upriličio jedinstvenu reviju Elle Fashion Show powered by Jana na kojoj su kreacije pokazali najbolji domaći dizajneri

ELLE

Ima li boljeg načina za proslavu velikog 20. rođendana Elle-a od modne revije? Nakon duge pauze i nemogućnosti održavanja evenata onako kako smo priželjkivali, Elle je okupio kremu domaće modne scene: najbolji domaći dizajneri osmislili su kreacije za jedinstvenu reviju, a u reviji su uživali ljubitelji mode domaće scene.

'O proslavi Elleovog 20. rođendana počeli smo razmišljati još lani dok smo pripremali 10. Elle Style Awards, a s obzirom da su naši dosadašnji dobitnici nagrade za najboljeg dizajnera redom prva imena domaće modne scene, ideja da napravimo reviju u suradnji s njima nekako se sama nametnula. Jako mi je drago da su svi s oduševljenjem pristali sudjelovati u ovom projektu i na najbolji modni način uveličali našu veliku proslavu te svakako, i ovim putem, želim svima zahvaliti na golemom trudu i fantastičnim kreacijama koje su učinile Elleov show stvarno posebnim. Svaki od dizajnera predstavio se u svom stilu pa smo tako uz fenomenalne haljine, odijela i pletivo na reviji imali i digitalnog avatara kao i mini modni vremeplov iz menswear arhive Silvija Vujičića, koji mi je povjerio svoje kreacije da ih stiliziram kako ja vidim njegov brend i estetiku i vjerujem da je upravo ta različitost pristupa, rukopisa i stilova ono što je dalo snagu Elleovoj prvoj reviji', izjavio je modni urednik ELLE-a, Saša Joka.

Pripreme su krenule puno ranije od dolaska prvih gostiju, a dobre atmosfere u backstageu nije nedostajalo.

U samoj reviji su, osim profesionalnih modela, sudjelovala i neka poznata imena domaće kulturne scene, poput spisateljice Ivane Bodrožić koja je nosila kreaciju Ogi Antunac, a glumica Iva Mihalić blistala je u crvenoj haljini Branke Donassy.

Dizajnerica Ksenija Vrbanić pokazala je svoju viziju koristeći digitalni avatar i suvremene tehnologije, a kreacije Silvija Vujičića po odabiru Saše Joke nosila je nekolicina muških modela. Luna Valas okupljenima je oduzela dah u haljini Juraja Zigmana.

Nakon revije kojom se Elle osvrnuo na dvadeset godina u Hrvatskoj te deset godina prestižnih Elle Style Awards nagrada čiji su laureati osmislili ove kreacije, počeo je party kakav su fashionistice dugo priželjkivale.

Događaj su podržali – generalni partner Jana i partneri Herbalife Nutrition, Wiener osiguranje, 4711 Acqua Colonia, Photos Photiades Group (PPD Croatia), Auto Benussi (Jaguar Hrvatska), Bang&Olufsen, Luc Belaire, Aldo, Pernod Ricard Hrvatska, Playground – Digitalni park i Studio Marcela kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

ELLE Elle