VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LJETO: Blizance očekuju uzbudljive avanture, a njih će posao spriječiti da uživaju u romansi

Pred kim je nova ljubav, a koga očekuju turbulencije na poslovnom polju ovog ljeta otkriva nam veliki horoskop za ljeto.

Instagram

Saznajte što su vam zvijezde pripremile za ovo ljeto...

Ovan

Iako je to suprotno vašoj pomalo turbulentnoj prirodi, sve što vam pada na pamet kada je ljubav u pitanju je strast. Mlad Mjesec 9. srpnja potaknut će vas da preispitate ono za čim čeznete u životu, što je ono što vas stvarno zanima. Ljetna romansa ili dugotrajna veza? Oni koji su slobodni, prvom prilikom će se upustiti u avanturu, a ako ste u ozbiljnoj vezi, očekujte mnogo senzualnih noći.

Shutterstock 

Bik

Želite nešto više od ljubavi – pravo partnerstvo kroz koje ćete se povezati sa svojim partnerom. I to će vam uspjeti tijekom sezone Raka. Sredinom srpnja očekuje vas nekoliko manjih nesuglasica s partnerom, no čeka vas samo mirno more.

Blizanci

Kraj retrogradnog Merkura 22. lipnja i postretrogradno razdoblje 7. srpnja otvorit će vrata novim vezama. Željni ste uzbuđenja i avanture, a sve što imate na umu je upoznati neke nove i zanimljive ljude. Malo tko će vas moći spriječiti u tome, ali zašto bi to itko učinio? Osim ako je ta osoba romantično zainteresirana za vas. Otvorite oči, možda ćete upoznati nekog novog, potpuno neočekivanog, a možda već godinama imate svoju ljetnu romansu s vama.

Instagram (@moonlovers__) 

Rak

Ovog ljeta ljubav je u zraku. Ali, Rakovi, prestanite koristiti (emocionalnu) manipulaciju da biste došli do toga. Već 1. srpnja promijenit će vam se energija, a s tom promjenom u vaš život može ući netko novi. Stvari će doći na svoje mjesto kada se opustite i udaljite od drame.

Lav

Ovo ljeto čuvaš svoje srce. Mir je ono za što ste se odlučili, jer ste konačno spremni za nešto više. Za ozbiljnu vezu u kojoj sebe nećete staviti na prvo mjesto. Obratite pažnju na pun Mjesec u Vodenjaku koji će zasjati oko 23. srpnja, tada će vas iznenaditi nešto neočekivano.

Instagram (@ilonaclement) 

Djevica

U trenutnoj vezi ne samo vi, već i vaši prijatelji osjećate se pomalo neugodno. A daljnje traženje izgovora i obrana partnera samo će dodatno narušiti vašu vezu s prijateljima. Tada ćete se, kao i uvijek, početi povlačiti zbog kritika koje dolaze sa svih strana. Ali nemojte se ovog ljeta fokusirati na negativnosti. Postavite si cilj, do kraja ljeta se nešto mora promijeniti – ili vi ili vaša okolina. Pazite da u jesen uđete sretni i mirni.

Vaga

Ovog ljeta šarmirat ćete sve koji prođu pored vas. Koketirat ćete sa svima i imati otvorene mogućnosti. Ako ste u vezi, očekujte romantično ljeto tijekom kojeg ćete shvatiti da se želite potpuno prepustiti svom partneru, zbog čega ćete se odlučiti na neke korake koji do sada nisu poduzeti.

Instagram (@delaney 

Škorpion

Posao, posao, posao i to je sve što ćete raditi. Vaša simpatija je za to vrijeme slobodna i zabavljat će se na obali. Koliko god se trudili odoljeti toj vezi i zakopati se u posao, za to će doći pravo vrijeme, a moglo bi biti oko 19. kolovoza. Ako ste ponovno u vezi, očekujte važne životne promjene koje ćete uskoro morati podijeliti s obitelji i prijateljima.

Strijelac

Strijelci će ovog ljeta doživjeti emocionalno olakšanje kada Merkur 7. srpnja napusti postretrogradnu sjenu. Tada će nestati svi vaši problemi, kao i vaše bivše ljubavi za koje se čini da su sve pristale napasti vas u isto vrijeme. Ako ste slobodni, vrijeme je za opuštanje i traženje nove romanse, čak i kroz ljubavne aplikacije, a dok je ne pronađete, zabavite se!

Instagram 

Jarac

Vaše vrijeme nikada neće doći. Stoga je ljetno razdoblje u godini idealno da potragu za partnerom ostavite po strani i opustite se s prijateljima. Uživajte u prirodi, izlascima, odlasku na plažu... Onda će vas, sasvim neočekivano, kada uložite najmanje truda u potragu, vaša ljubav pronaći.

Vodenjak

Zbog kompromisa koji napravite u vezi, osjećate se kao da ne dobivate dovoljno zauzvrat. Venera i Mars će vam ovo saznanje potvrditi 13. srpnja. No, to ne znači da će vaša veza uskoro prekinuti, sve što trebate učiniti je opuštenim i smirenim pristupom reći svom partneru kako se osjećate. Tada će sve opet doći na svoje mjesto.

Unsplash 

Ribe

Konjunkcija Venere i Marsa 13. srpnja potaknut će vas da razgovarate o svojim osjećajima sa svojom simpatijom ili partnerom. Prestanite 'jeftino' prodavati svoje srce i ljubav koju možete i želite dati drugima. Također, ne propustite priliku da ovo ljeto budete s nekim tko u vama stvara osjećaj žara i vatre, čak i ako vam to na prvi pogled ne izgleda kao mudar korak. Opustite se, ljeto je za zabavu i isprobavanje novih stvari.