Savršena doza energije uz nove proizvode na Ininim maloprodajnim mjestima

INA na svojim maloprodajnim mjestima u Hrvatskoj dodatno proširuje ponudu i uvodi nove proizvode – čips Crunch&Go kao savršenu grickalicu za kupce u pokretu i energetski napitak Jim za novu dozu energije na svakoj etapi putovanja.

promo

INA na svojim maloprodajnim mjestima u Hrvatskoj dodatno proširuje ponudu i uvodi nove proizvode – čips Crunch&Go kao savršenu grickalicu za kupce u pokretu i energetski napitak Jim za novu dozu energije na svakoj etapi putovanja.

Energetski napitak Jim sadrži jednako energije kao i šalica espressa te 5 različitih vitamina B – B2, B3, B5, B6 i B12. Ne sadrži konzervans, a kupci mogu birati između voćnog okusa tutti frutti i verzije bez šećera koja ne sadrži aspartam*. Ambalaža pića izrađena je od materijala koji se mogu u potpunosti reciklirati. Crunch&Go čips napravljen je od kvalitetnog krumpira koji se najnovijom tehnologijom oblikuje u savršeno hrskavu i valovitu poslasticu u čak četiri različita okusa – slani, light, paprika, luk i kiselo vrhnje. Slani i light čips od krumpira čini još posebnijim sol iz poznatog rumunjskog rudnika soli Parajd u obliku kristala koji su stari više od 20 milijuna godina te sadrže čak 84 različita minerala.

promo 

„Najnoviji proizvodi razvijeni su kako bismo zadovoljili potrebe naših vjernih kupaca, pri čemu idemo u korak s trendovima na tržištu. Istraživanja dokazuju da kupci više ne pristaju na kompromise u odnosu na kvalitetu pri odabiru proizvoda vlastite robne marke, zbog čega krećemo s klasičnim asortimanom, imajući na umu potrebu za visokom kvalitetom i urbanim načinom života. Vjerujem da će Jim i Crunch&Go dati savršenu dozu energije našim kupcima u pokretu.“, komentirala je Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje.

Inin je cilj ostati prvi izbor kupaca u pokretu. To znači odmak od klasičnog shvaćanja benzinske postaje kakav je u javnosti još uvijek prisutan i preobrazba u maloprodajno mjesto koje urbanom kupcu na jednom mjestu nudi sve što mu treba za idealno putovanje i odmor. Kompanija je 2021. godine predstavila svoj prvi proizvod vlastite robne marke – Fresh Corner kavu u zrnu, a sada INA na svojim maloprodajnim mjestima u Hrvatskoj dodatno proširuje asortiman i uvodi nove proizvode vlastite robne marke. Uvođenjem ovih proizvoda kompanija dodatno diverzificira asortiman vlastite robne marke te se tako razlikuje od svojih konkurenata.

promo 

*Aspartam je umjetni, nesaharidni zaslađivač koji se koristi kao zamjena šećeru u hrani i piću.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te važnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Tvrtku čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji se od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.