OVA 3 ZNAKA U SRPNJU ČEKA VELIKA SREĆA: Život će im se promijeniti iz temelja, jedan događaj će biti poseban

Srpanj će za 3 znaka horoskopa biti mjesec iz snova!

Profimedia

U mjesecu koji nam je pred vratima stižu dvije pomrčine mjeseca, a što znači da bi vam se u srpnju moglo dogoditi nešto što će vam promijeniti život.

U astrologiji pomrčine uvijek znače kraj jednog i otvaranje novog poglavlja u životu, a iako one znaju djelovati zastrašujuće, za ova će 3 znaka one u svakom slučaju biti promjene nabolje.

Lav

U razdoblju koje je pred vama vaša će vam podsvijest slati neke važne poruke, a snovi, vizije i misli koje ćete doživjeti otkrit će vam puno toga o vama samima te doprinijeti da napokon sami sebe zavolite onoliko koliko to zaslužujete. Intenzivno promišljanje rezultirati će konstruktivnim idejama, a uskoro će vam na vrata pokucati i više no dovoljno motivacije da te ideje pretočite u stvarnost. Rad na sebi i promjene koje ćete doživjeti posebno će doći do izražaja tijekom pomrčine sunca, a kako biste iz njih izvukli maksimum, stavite na papir sve što vam je na umu. Osluškujte intuiciju i vlastite misli pažljivije no ikad!

Profimedia 

Strijelac

Pred vama je period koji donosi izrazitu promjenu. Dogodit će vam se nešto što će osloboditi lavinu strasti koja će preplaviti vaše srce i nešto što će vas osloboditi svih kočnica i ograničenja u vašem životu. 10. će se srpnja Jupiter, vaš vladajući planet pokrenuti, a skupa s ovim mijenama krenut će i novo poglavlje u vašem životu. Vi ste netko tko cijeloga života traga za ultimativnom slobodom i osjećajem nesputanosti, a vrijeme pred vama idealno je da se napokon u potpunosti posvetite onome zahvaljujući čemu se tako i osjećate.  

Shutterstock 

Rak

Ovo je vaš mjesec, a što znači da je pravo vrijeme da iz svega lijepoga što vam se sprema izvučete ono najbolje. Upijajte svu ljubav, pažnju i pozitivnu energiju kojom ćete biti okruženi i pretvorite ih u nešto novo, čarobno i nevjerojatno. Osvrnite se na sve što ste iskusili u proteklih godinu dana, razmislite o svim usponima i padovima i svim vrijednim lekcijama koje ste usvojili, skupite hrabrosti da sve ostavite iza sebe i zakoračite prema budućnosti. Iduće ćete godine biti još bliže svemu onome što priželjkujete, a sada je vrijeme da krenete na to putovanje. S pomrčinom sunca za vas kreće vrijeme velikih promjena nabolje i stvaranja novog identiteta. Raširite krila i poletite prema svemu onome o čemu već dugo vremena sanjate.