Tražite li idealan parfem za tople sunčane dane – ovaj će vam miris postati jedan od omiljenih ovoga ljeta

KENZO WORLD Power može biti vaš uz ekskluzivnu ponudu magazina StoryBOOK!

Shutterstock

Sunčani dani itekako su pred vratima! Željno iščekujemo romantičan optimizam ljeta, opuštenu atmosferu i uzbudljive trenutke provedene uz dugu pješčanu plažu, osvježavajući koktel i neotkrivene ulice morskog gradića. Mirisne kompozicije imaju tu moć da uz njih vežemo uspomene i iskustva koja nas trenutačno teleportiraju na privatni otok sreće.

U moru parfemskih noviteta ponekad je teško izdvojiti samo jedan koji će biti vaš originalan potpis ovoga ljeta. Ako ste u potrazi za novom ženstvenom esencijom u koju ćete se zaljubiti, predstavljamo neosporni ljetni favorit! Upoznajte Kenzo World Power i njegovu slano-cvjetnu kompoziciju koja asocira na more i 'drugu kožu'.

kenzo 

KENZO WORLD Power - eau de toilette

Popularan brend Kenzo odlikuju uzbudljivi, ženstveni i iznenađujući mirisi, a upravo takav je i Kenzo WORLD Power Eau de toilette. Miris koji slavi i prihvaća raznolikost i autentičnost ljepote, intenzivan, no ujedno i intiman. Kenzo potpisuje jedinstvenu mirisnu kreaciju i u prvi plan stavlja ženu te ističe njezinu priču - lijepu i osjetljivu, sirovu i jedinstvenu.

Kultna KENZO WORLD bočica, prepoznatljiva svima, ogoljena i prozirna otkriva blagu, prozračnu boju mirisa. Otkrijte svoju senzualnost uz esencije neodoljivog mošusa, puderastog smilja i uzbudljive tonke koji se spajaju poput druge kože. Kenzo WORLD Power priča je za sebe koja oblikuje ženski identitet i snagu!

KENZO WORLD Power može biti vaš uz ekskluzivnu ponudu magazina StoryBOOK!

promo 

Novim godišnjim pretplatnicima na StoryBOOK za 196 kn poklanjamo VIP dar – KENZO WORLD POWER Eau de toilette u vrijednosti od 567 kuna! Količina VIP darova je ograničena, stoga požurite! Aktivirajte pretplatu na +385 1 63 00 817 ili slanjem e-maila na pretplata@adriamediazg.hr

*Količina darova je ograničena. Pretplata po promotivnoj cijeni traje godinu dana, a nakon isteka promotivnog razdoblja automatski se produljuje. Cijena i uvjeti pretplate vrijede za područje RH.