VELIKO PRIZNANJE ZA 'DIZAJNERICU GODINE' Matiju Vuicu na Jana Story Hall of Fameu

Jedna od najomiljenijih domaćih dizajnerica, Matija Vuica, početkom lipnja dobila je još jedno veliko priznanje za svoj trud i rad kada je primila nagradu za Najbolju dizajnericu na društvenom događanju godine - Jana Story Hall of Fame-u powered by Auto Benussi - Land Rover.

Story

Matija Vuica, žena koja je odjenula većinu domaćih zvijezda, a čija karijera izaziva pravu zavist jer se proteže na nekoliko desetljeća.

Jedna od najomiljenijih domaćih dizajnerica početkom lipnja dobila je još jedno veliko priznanje za svoj trud i rad kada je primila nagradu za Najbolju dizajnericu na društvenom događanju godine - Jana Story Hall of Fame-u koji se održao u velebnom prostoru Američkog paviljona Zagrebačkog velesajma - Stil Event.

Story 

Uz dodjelu priznanja najvećim glazbenim, kulturnim i glumačkim te estradno-medijskim ostvarenjima u Hrvatskoj i regiji, Story je proslavio i jubilej - 20 godina izlaženja ovog magazina i to uz nekoliko stotina zvijezda.

Partner kategorije NAJBOLJA DIZAJNERICA u kojoj je Matiji dodijeljena nagrada podržao je Auto Benussi - Land Rover, a dizajnerica nije skrivala oduševljenje.

Story 

'Ovo je moja prva nagrada u Hrvatskoj. Prva nagrada za prvo četrdesetljeće moga modnog života', poručila je, no sigurno smo kako joj to sigurno nije i posljednja.

Novi Range Rover premijerno je prikazan u studenome prošle godine te je nakon službene prezentacije u ovlaštenom Auto Benussi Jaguar Land Rover salonu u Zagrebu, Story Hall of Fame bio prva postaja najluksuznijeg Land Rover SUV-a.

Story 

Najpoželjnijeg Range Rovera ikada stvorenog odlikuje profinjenost, elegancija, minimalistički dizajn i izražajna vanjština u što su se mogli uvjeriti i brojni uzvanici na Storyjevom događanju.

Story Auto Benussi - HOF