3 ZNAKA KOJE ČEKA UZBUĐENJE DO KRAJA TJEDNA: Od susreta s prošlošću do poziva koji će promijeniti sve

Tri horoskopska znaka do kraja ovog tjedna imat će odlično razdoblje.

Shutterstock

Sezona raka je u tijeku, a trajat će do 22. srpnja. Horoskopski znakovi koji su spremni prihvatiti promjenu do kraja tjedna imat će najbolje razdoblje ikada. 

Period do kraja vikenda bit će pun velikih planetarnih promjena kojima se trebamo radovati, a koji znakovi će vrijeme koje je pred nama dugo pamtiti saznajte u nastavku.

Shutterstock 

Ovan

Povezat ćete se sa svojim korijenima. Ostatak tjedna podsjetit će vas da se brinete o sebi iz temelja, njegujući tako svoj životni prostor i ponovno pokrenete svoje najbliže odnose. Mnogi će razmišljati o vama i poželjeti razgovor.

Nemojte se iznenaditi ako vam se javi rodbina ili prijatelji iz djetinjstva, jer vrijeme je da se prisjetite odakle ste. Ako se borite pronaći osjećaj pripadnosti, predivan je tjedan da počnete postavljati vlastite temelje. Dom je tamo gdje ga napraviš.

Profimedia 

Bik

Ako se itko osjeća moćno, to ste vi! Uostalom, do kraja tjedna dobit ćete veliki energetski poticaj. Osjećat ćete se motiviranije i agresivnije kada je u pitanju postizanje vaših ciljeva i dokazivanje.

Također, osjećat ćete se nadahnuto da izrazite svoje mišljenje i naučite više o temama koje vas zanimaju. Budite otvoreni prema divljim konceptima jer se suočavate s onim što treba promijeniti i kako se autentičnije izraziti.

Shutterstock 

Rak

Osjećat ćete se oštroumno i inteligentno, stoga pobrinite se to dobro iskoristiti. Bit ćete znatiželjniji i otvoreniji za poticajne razgovore. Možda ćete biti raspoloženi za rješavanje kompliciranih zagonetki i čitanje knjiga.

Također, možda se odlučite prisustvovati jednoj od onih ljetnih večeri na koju ste pozvani. Osjećat ćete se spremno preuzeti rizik, a uzbudljive stvari obično se događaju kada se izađe iz svoje zone komfora.