19. SRPNJA POČINJE RETROGRADNI KIRON: Dolazi vrijeme da se suočite s problemima koji vas dugo prate, ali nije sve crno

Retrogradni Kiron je asteroid koji kruži između Saturna i Urana i predstavlja nevjerojatnu kozmičku energiju.

Shutterstock

Dana 19. srpnja, Kiron se okreće retrogradno u konjunkciji sa Saturnom, Neptunom i Plutonom. Ova retrogradna faza javlja se svake godine, tako da pripada prirodnom ritmu.

Retrogradni Kiron trajat će do 23. prosinca 2022. godine, a riječ je o asteroidu koji kruži između Saturna i Urana te predstavlja nevjerojatnu kozmičku energiju za samorazvoj i razvoj.

Ovaj nebeski objekt utječe na zdravlje i fizički i mentalno i emocionalno. Nakon tri desetljeća proučavanja i dokumentiranja učinaka Kirona, astrolozi su došli do spoznaje da on predstavlja unutarnje duhovne rane koje ćemo morati liječiti tijekom života.

Shutterstock 

Kada je Kiron retrogradan, rane duboko zakopane u našoj podsvijesti mogu ponovno izroniti. Neke ozljede, prema astrolozima, povezane su s karmom, a druge - stvarne, fiziološke, počinju nas iznenada upozoravati.

Nemojte očajavati zbog toga. Čak i iz ovog razdoblja možete imati koristi. Liječenje starih rana najsigurniji je put do istinskog ozdravljenja.

Osim toga, bez razumijevanja prošlosti i suočavanja s njom ne možete ući u svjetlo budućnosti. Pokušajte se sljedećih mjeseci usredotočiti na brigu o sebi.