OVO BI MOGLO IZAZVATI LAVINU KOMENTARA: The Weeknd i Deppova kći u 'najljigavijoj ljubavnoj priči' Hollywooda

Izašao je prvi trailer za seriju 'The Idol' koja će sigurno izazvati lavinu komentara.

Profimedia

Otkako je prošle jeseni serija 'The Idol', koja će se prikazivati na HBO-u dobila zeleno svijetlo, nije bilo poznato mnogo detalja.

Jedna od uloga pripala je glazbeniku The Weekndu, a on je uz Sama Levinsona, idejnog tvorca Euphorije i jedan od kreatora. The Weeknd je u subotu na svojoj turneji After Hours til Dawn objavio prvi trailer u trajanju od 90 sekundi.

Serija The Idol  YouTube

Od prvih sekundi, u kojima se ističu 'bolesni i izopačeni umovi' Weeknda i Levinsona, gurnuti smo u bujicu holivudskog ekscesa, usredotočenu na mladu pop zvijezdu čija je uloga pripala Lily-Rose Depp, koja razvija romantičnu vezu s likom The Weeknda, poduzetnikom koji također slučajno vodi kult.

Trailer opisuje seriju kao 'najljigaviju ljubavnu priču u cijelom Hollywoodu'. Čini se da je ta tvrdnja dobro potkrijepljena, s brzim rezovima s*ksa, vilama u španjolskom stilu, kokainom, oružjem i maglovitim snimkama prepunih klubova. Čini se da Levinson udvostručuje 'oružje' koje je Euforiju dovelo do toga da postane jedna od najgledanijih HBO-ovih serija.

The Idol Teaser  YouTube

Ova serija je od samog početka snimanja doživjela značajne promjene. U travnju, Deadline je izvijestio kako nakon što su već snimili više epizoda, redateljica serije Amy Seimetz i kolegica Suzanna Son napuštaju seriju, koja će ići u 'novom kreativnom smjeru', prema HBO-u.

Izvori su rekli kako The Weeknd nije bio zadovoljan načinom na koji je serija tekla, i imao je osjećaj da serija previše teži 'ženskoj perspektivi', fokusirajući se na lik Lily-Rose Depp, a ne na njega.

Instagram 

Dublja uključenost Levinsona naišla je na intenzivan skepticizam zbog mješovite reakcije javnosti na drugu sezonu Euforije. Naime, kritizirala se količina ženske golotinje i tretman likova. S obzirom na to da je u vrijeme kada je došlo do kreativnog remonta nekoliko epizoda Idola već bilo snimljeno nije jasno hoće li serija ispuniti prvobitnu narudžbu od sedam epizoda ili će biti nešto kraća.

Profimedia