LOŠA SREĆA OVOG TJEDNA PRATI 3 ZNAKA: Jednog čeka pakao u ljubavi, a evo tko će sam sebi zagorčati život

Astrolozi otkrivaju koji horoskopski znakovi nisu pod sretnom zvijezdom u periodu od 25. do 31. srpnja.

Shutterstock

Prema prognozama astrologa, ovog ćemo tjedna svi malo više sumnjati u sebe, boriti se za kontrolu nad svime i pokušavati drugima nametnuti svoje stavove. Ipak, najmanje sreće imat će tri znaka Zodijaka, a evo o kome je riječ.

LAV

Shutterstock 

Lavovi očekuju previše od ljudi oko sebe i pokazuju nestrpljenje prema svima koji ne ispunjavaju ta očekivanja. Ovaj tjedan ste izrazito djetinjasti pa su zbog toga moguće svađe s nekim vama bliskim osobama.

Budući da ste nervozni, svađat ćete se čak i kad su drugi u pravu i nećete im odavati zasluge. Zapravo, ovaj tjedan sami sebi pravite pakao dopuštajući da ego upravlja vašim ponašanjem i ne da vam mira.

ŠKORPION

Shutterstock 

Sve vam ide prilično glatko do druge polovice tjedna, a onda se počinjete previše fokusirati na neka ružna sjećanja i stvari iz prošlosti. Moguće je da vam predstoje neka neugodna saznanja od starog poznanika, ali o vama ovisi kako ćete na njih reagirati. No, veći dio tjedna bit ćete prilično nesretni i ljuti.

Imajte na umu da o vama ovisi koliko ćete dopustiti toj negativnosti da vas obuzme. Ako trebate podršku, obratite se prijateljima.

JARAC

Shutterstock 

U tjednu od 25. do 31. srpnja očekuju vas napetosti u odnosima s partnerom. Već neko vrijeme imate problem s njegovim egocentričnim ponašanjem i ne znate kako se s tim nositi. Razmišljate o prekidu veze i to je vjerojatno najbolja opcija ako vam se čini da vaš partner ima više mana nego vrlina.

I još nešto, ne dopustite da zbog njegovog ponašanja posumnjate u sebe, već pokušajte sagledati situaciju iz više kutova kako biste donijeli pravu odluku.