MAJSTOR SVOG ZANATA: Ronald Braus još jednom oduševio Rovinj festivalom 'Art&More'

U sklopu festivala Rovinj Art & More koji se upravo pod dirigentskom palicom Ronalda Brausa održava već četvrtu godinu, sinoć je u parku hotela Monte Mulini održan 22. koncert "Ronald Braus i gosti" koji je svojim sadržajem i atmosferom oduševio mnogobrojnu publiku.

Foto Duga

Svestrani Ronald Braus, osnivač i umjetnički direktor sada već nadaleko poznatog Festivala Rovinj Art&More, u nedjelju navečer još je jednom pokazao i svojoj vjernoj publici dokazao da je pravi majstor svog zanata.

Naime, u sklopu festivala Rovinj Art & More koji se upravo pod dirigentskom palicom Ronalda Brausa održava već četvrtu godinu, sinoć je u parku hotela Monte Mulini održan 22. koncert "Ronald Braus i gosti" koji je svojim sadržajem i atmosferom oduševio mnogobrojnu publiku.

Foto Duga 

"Smatram da je ova večer kruna mog Festivala Rovinj Art & More. Već 22 godine se nalazimo i smatram ovo jednim zajedništvom u kojem se publika stapa s izvođačima. Svake godine kažu kako je bilo bolje nego lani, i ne znam do kud će to rasti", kazao je Ronald, zahvaljujući kojem su u Rovinju i ove godine održana brojna kulturna događanja, a s njima i susreti i ugodna ljetna druženja.

Osim domaćina i njegove dugogodišnje partnerice u ovom projektu, glumice i pjevačice Mile Elegović, sinoć su nastupili i pazinski zbor "Roženice" pod ravnanjem Ines Kovačić Drndić, orkestar pod umjetničkim vodstvom maestra Darijana Ivezića, Matteo Tromba, Luka Krulčić,glumica Hana Hegedušić i Marija Kuhar Šoša, dok je ovoga puta modnu reviju priredila poznata riječka kreatorica Jadranka Šegota, čije su modele izvrsno nosile Ronijeve drage prijateljice, od kojih neke iz Rovinja.

Foto Duga 

Svi koji su imali sreću prisustvovati ovogodišnjem koncertu "Ronald Braus i gosti" složili su se da je bilo šarmantno, glamurozno, umjetnički dotjerano, bogato, a opet prijateljski opušteno, baš onako kako to Roni za svoj grad čini već 22 godine.