Odličan zagrebački restoran OXBO od srijede 31. kolovoza priprema POP UP BBQ show cooking na kojem Vas očekuje odlična zabava uz DJ-a, koktele, specijalitete s roštilja…
Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim srijedom od 18 do 22 sata na terasi restorana će pred gostima pripremati razna mesna jela na roštilju te podijeliti male tajne pripreme vrhunskog roštilja.
Iz menija izdvajamo beef tartar, ribeye, dry aged baby beef, pečenu koštanu srž, salad bar i još mnogo toga.
Dođite i zabavite uz odličnu ponudu hrane, osvježavajućih pića i odličnu glazbu.
Cijena po osobi je 250 kn.
Moderan dizajn i otvorena kuhinja OXBO restorana, ponuda koja objedinjuje globalno i lokalno začinjena inovativnom à la carte kuhinjom, neizostavan je dio zagrebačke gastronomske ponude. U OXBO restoranu je naglasak na grill specijalitete od čega se godinama posebno ističe vrhunska Black Angus govedina, a od nedavno nudi i najkvalitetniju japansku Wagyu govedinu s oznakom kvalitete A5.
Osoblje, usluga i hrana OXBO restorana garancija su posebnog gastronomskog doživljaja koji će vas svaki puta oduševiti.