ODMOR U PLUTAJUĆEM SELU NA VODI: Slovenija skriva biser prirode, a u njegovom srcu možete i prenoćiti

Ova oaza prirode očarat će vas na prvi pogled.

Booking.com/screenshot

Ako volite uživati u dobrom jelu i pilu, a važno vam je i da je ambijent lijep, pronašli smo idealnu vikend destinaciju za vas. Slovenija skriva brojne ljepote, među kojima su naravno i snježne padine Alpa i Bled, Bohinj i Ljubljana, ali i 'Lake Village' glamping resort koji oduševljava.

Booking.com/screenshot 

Naime, glamping resorti postaju sve popularnija opcija odmora. Spoj luksuznog smještaja i uronjenosti u prirodu kao na kampiranju malo koga ostavlja ravnodušnim, a ovaj poseban resort u Sloveniji može se pohvaliti jedinstvenom atmosferom. Radi se o glampingu smještenom na jezercu prepunom lopoča, a na kojem se nalaze drvene kućice i puteljci koji plutaju na vodi.

Booking.com/screenshot 

Tko god se odluči za odmor ovdje osjećat će se kao kralj ili kraljica prirode, okupani zelenilom i bujnom vegetacijom, a opet uz sav komfor luksuznog smještaja. Smješten u selu Rožna, pored Nove Gorice, ovaj glamping zapravo je nastavak već ionako jako uspješne poduzetničke priče.

Booking.com/screenshot 

Prvo je ovdje niknuo restoran Pikol, jedan od najboljih restorana u Sloveniji, a koji je ove godine osvojio i Michelin Plate zahvaljujući vrhunskim kulinarskim kreacijama koje poslužuje svojim gostima. Tako se restoran proširio na romantične kućice koje se mogu iznajmiti, a plutaju na vodi. I iako smo uvijek mislili da želimo na Maldive kako bismo iskusili ovaj tip odmora, čini se da su nam plutajući resorti odsad puno bliže domu.

Booking.com/screenshot 

‘Lake Village’ trenutno nudi četiri kućice za odmor napravljene od prirodnih materijala i s luksuznom opremom interijera, a osim kućica se u ovom čarobnom selu na vodi nalazi i velika vila s čije se terase pruža zapanjujuć pogled na cijelo područje. Tu možete pronaći i jacuzzi u kojem možete uživati od jutra do sutra. Sve informacije o iznajmljivanju smještaja ovdje pronađite na linku.