PRAVA POSLASTICA NA FOOD MARKETU: Obožavamo njezin Instagram, a sad će nas i uživo naučiti kako pripremiti sočne pite

Shutterstock

Dobro znamo da se oko hrane vežu svi naši najvažniji događaji u životu, no ona je i moćno sredstvo kojim gradimo dobre odnose s ljudima, uključujući i naše najmlađe. Gastro događanje tjedna – Food Market, koji se od 7. do 9. listopada u Petom kupeu, Trnjanska cesta 5 – prilika je da građani Zagreba uživaju odličnoj hrani, ali i nauče i pokoje kulinarske trikove. U subotu od 11 sati održat će sasvim posebnu kulinarsku radionicu u režiji Zvijezde i gastro bloggerice Tanje Paustović Klaić, koja stoji iza Instagram Profila Cookam i guštam.
Ova zaljubljenica u kuhanje, a posebno u slatke zalogaje, otkrit će nam kako pripremiti sočnu pitu od jabuka i galettu od šljiva i krušaka. Prava Jesenska raspodija! A tajna svakog dobrog tijesta za pitu je u margarinu, pa će polaznici radionice naučiti kako pripremiti tijesto sa Zvijezda margarinom, otkriti sve njegove prednosti, ali i tips & tricks zahvaljujući kojima je pita fina, sočna, prhka… Jednom riječju, savršena!

Ako i vi želite sudjelovati u ovoj radionici te, zajedno sa svojom djecom naučiti pripremati savršene pite, sudjelujte u našem kreativnom natječaju.
Inače, Food Market održava se od 7. do 9. listopada u Petom kupeu, Trnjanska cesta 5. 'Dođi gladan', moto je jesenskog izdanja Food Marketa i najbolji poziv za druženje i uživanje u dobroj hrani, glazbi i zabavi. Odabrani chefovi kultnih zagrebačkih restorana otkit će pravo bogatstvo okusa - za sve koji dođu na ovaj gastro festoval kuhat će chefovi restorana Lari & Penati, Cukeraj, Pojoda, Chevos, Dubravkin put te brojni drugi, a moći će uživati i u čarolijama vrhunskih barmena i, dakako, majstora slastica, među kojima s posebnim veseljem iščekujemo Tanju Paustović Klaić. Ovo je vrijeme savršeno za uživanje u jesenskim pitama. Kako napraviti savršeno tijesto sa Zvijezda margarinom na radionici će demonstrirati Tanja, a i svi sudionici radionice imat će priliku okušati se u pripremi. Želite li biti dio ove slatke gastro priče na Food Marketu kliknite OVDJE.