SVE DOMAĆE LJEPOTICE BILE SU NA OVOM PARTYJU: U glazbenom tramvaju posebno se isticala ova egzotična dama

Zagrebački Food & Cocktail bar 'Jellyfish in space' ulaskom u četvrtu godinu poslovanja najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima.

luka cerovina

Popularne zagrebačke gastro oaze omiljena su okupljališta onima koji vole uživati u dobrom zalogaju i ugodnom ambijentu.

Iz godine u godinu ponuda istih se povećava, pogotovo kada je riječ o gradu Zagrebu koji se uvrstio među top deset europskih gastro destinacija. Među brojnim mjestima koja se razlikuju ponudom jela, posebno se ističe Jellyfish In Space, food & cocktail bar.

luka cerovina 

Pokrenut je od strane dvojice prijatelja u želji da gradu Zagrebu ponude nešto novo i lokaciju koja spaja najbolje od barskog i street food svijeta uz pristupačne cijene i ugodno okruženje.

luka cerovina 

Jelovnik se temelji na kombinaciji latino i istočnjačke kuhinje, koja je inspirirala street food ponudu, spojenu sa svježim i sezonskim namirnicama. U želji da prekinu svakodnevnu rutinu stvorena je relaxing atmosfera u kojoj se svaki gost osjeća ugodno i slobodno.

luka cerovina 

Tri godine uspješnog poslovanja obilježen je veličanstvenom proslavom rođendana na dvije lokacije. U suradnji sa ZET-om, zabava je započela vožnjom glazbenim tramvajem gradom Zagrebom uz tematsku večer raznih izvođača i brojne goste, među kojima su bili i Anamaria Raič, Lara Vukušić, Brita Bobetić, Ivana Pirizović, Marija Čamber i drugi.

Na događaju se pojavila i influencerica marokanskih korijena, Chay Mae, koju smo prošlog vikenda sreli na zagrebačkoj špici. Otkrila nam je da se prije četiri godine preselila iz Pariza. 

Također, od svoje 8. godine pleše, a prije nekoliko godina počela je i glumiti. Danas radi kao arhitektica, vodi plesne radionice, glumi i uživa biti dio širokog svijeta Instagrama.

Nakon toga, proslava rođendana se nastavila u u prostorijama Jellyfisha, gdje su uzvanici uz obilje dobre atmosfere uživali u ukusnim zalogajima s originalnim potpisom i obilježili uspješno postojanje popularnog zagrebačkog gastro okupljališta.

Povodom 3. rođendana popularnog zagrebačkog mjesta, odlučili su obogatiti svoju ponudu novitetima te tako proširiti svoj asortiman hrane i pića.

luka cerovina 

U sklopu trenutnog prostora otvara se Jelly Deli, delikatesni sendvič bar koji će nuditi: kroasane sendviče, paninije, steak sendviče, razne wrapove, ciabatte, salate, coffe to go s okusima i razne druge novosti.

luka cerovina 

S iskustvom iz beogradskog Tora, Miodrag Radulović donio je novosti u segmentu ponude tacosa i burritosa. Brunch, koji je izuzetno dobro prihvaćen kao koncept, dobit će i jedno novo lice, te ga planiraju promaknuti u termin u kojem se ljudi kvalitetno druže i zabavljaju.

Subota će osim špice u centru dobiti još jednu lokaciju u gradu na kojoj se može kvalitetno provesti vrijeme.

Tomislav Sulić, suvlasnik i dosadašnji manager Carpe Diem Beacha na otoku Hvaru, u segmentu pića sprema nove koktele kojima će obogatiti zimsku ponudu. U planu je i uvođenje novih kava, čajeva i ostalih toplih napitaka.

Sve u svemu, ulazak u četvrtu godinu poslovanja donosi dosta zabave, glazbe i ostalih zanimljivosti u kojima se može uživati na dobro poznatoj zagrebačkoj adresi Martićeva ulica 71.