ZNAKOVI KOJI ĆE IDUĆIH 5 MJESECI BITI NAJSRETNIJI NA SVIJETU: Sve će im ići od ruke bez stresa

Astrolozi ističu da će tri znaka Zodijaka imati puno sreće sljedećih mjeseci.

Profimedia

Astrolozi ističu da će tri horoskopska znati imati jednu od najljepših jeseni i zima u svom životu, a saznajte kome se to sreća smiješi.

Blizanci

Blizancima se ove jeseni, a naročito zime ostvaruju želje o kojima već dugo razmišljaju. Istovremeno, riješit će se problemi s nasljedstvom, nekretninama i dobitkom koji je bio neizvjestan.

Shutterstock 

Pronaći ćete novu energiju za sebe i svoje najbliže i konačno povući ručnu kada je rad u pitanju. Zato vam slijedi bogatiji društveni život i mnoštvo zabave na koju ste često i zaboravljali u posljednje vrijeme dok ste bili preokupirani poslom. Ovu jesen i zimu ćete sigurno pamtiti po dobru.


Bik

Bik će ove jeseni zatvoriti jedna tijesna vrata i otvoriti sasvim nova vrata u kojima ih čeka uživanje, sreća i vrijeme bez stresa. Bik prestaje misliti o svakoj sitnici te više ne analizira ponašanja i situacije i svu svoju energiju usmjerava na posao koji će mu tijekom sljedećih mjeseci donijeti financijski preporod.

Shutterstock 

Upustite se u nove projekte, pokrenite vlastiti biznis o kojemu dugo razmišljate, sve će vam poći od ruke. Ako okupite tim koji dijeli vašu viziju, uspjeh neće izostati. Novac pristiže do kraja godine, a period blagostanja traje tijekom cijele zime.


Rak

Rakovi ne bi trebali prigušiti glas intuicije koji će tijkom ove jeseni i zime biti i te kako naglašen. Intuicija je ta koja bi vas mogla voditi u idućim mjesecima i sada je vrijeme da se oslonite na svog 'unutrašnjeg prijatelja'.

Shutterstock 

Preporuka astrologa je da se klonite sukoba i svađa, to vas može poremetiti, pokvariti vam raspoloženje, ali i smanjiti naklonost zvijezda u ovom periodu. U prijevodu, mjeseci, koji dolaze, su namijenjeni vašem uživanju, a ne rješavanju tuđih problema. Uživajte u kupovini, druženjima i ljubavi. Ovo je vaše vrijeme.