EKSKLUZIVNO ZA STORY: Anica Kovač u novoj obiteljskoj pobjedi + DAR Story shopping kuponi

Srijeda nam je najdraži dan jer tada izlazi novi broj Storyja. Ovoga tjedna pripremili smo vam pregršt zanimljivih tema, ali i iznenađenja. Ne propustite Storyjeve kupone i najbolje zimske popuste do čak 40%.

Story

Samo u novom broju Storyja pročitajte intervju s legendarnom misicom Anicom Kovač. Anica je prošetala špicom i izazvala oduševljenje unikatnom modnom kombinacijom. O kakvoj je modnoj obiteljskoj suradnji riječ i zašto je mama najbolja reklama, otkrila je samo našim novinarima.

Story 

'Riječ je o brendu trenirki koji je pokrenula moja kći Leticija. Doduše, ovo nije finalna verzija, još ćemo poraditi na odabiru konca i veličini kapuljače te još nekim detaljima', istaknula je Anica.

Glumica Ksenija Marinković i kći Korana Ugrina pustile su nas da zavirimo u njihov ženski svijet, u kojem mama predstavlja svoju prvu redateljsku ulogu, a njezina miljenica gradi ozbiljnu glumačku karijeru.

Story 

U nešto drukčijem tonu nastavljamo s omiljenijim pjevačem Alenom Vitasovićem koji nam je otkrio detalje o razvodu, novom albumu, ali i kako se nosi s teretom slave i statusom zvijezde.

Story 

Novi broj donosi i intimnu ispovijest obožavane članice Feminema Pamele Ramljak i supruga Mladena Salajstera ususret njihovoj godišnjici braka. Kako je pobijedila strahove i što je poželjela za desetu, jubilarnu godišnjicu braka, otkrila je samo našoj redakciji.

Story 

Ali to nije sve. Nadamo se da ste se pripremili na nezaboravnu kupnju. Ovoga tjedna odlučili smo vas razveseliti kuponima s vrtoglavim popustima. Ne propustite nabaviti neodoljive komade iz najnovijih kolekcija i spremni dočekajte zimu. Osvježite svoj stil uz fenomenalne popuste koje je za vas pripremio brend Story. Kuponi se mogu iskoristiti od 16. do 22. studenoga na području Republike Hrvatske, a u subotu, 19. studenoga, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day. Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle.

Story 

Omiljeni tjednik u prodaji je od 16. studenoga, ne zaboravite nabaviti svoj broj i inspirirati se zanimljivim sadržajem.