FITCON 2022. DANAS OD 14 SATI: Svi ljubitelji fitnessa imat će priliku družiti se s najpoznatijim domaćim influencerima

Fitcon 2022. se održava 19.11. na mini golf terenima Z centra u Španskom sa početkom u 13h.

promo

Fitcon 2022. se održava 19.11. na mini golf terenima Z centra u Španskom sa početkom u 13h.

Prvih sat vremena zatvorenog je tipa te se može ući samo sa VIP ulaznicom. U prvih sat vremena biti će dostupan finger food za VIP goste te piće i cilj zatvorenog dijela eventa će biti gore navedeno umrežavanje fitness influencera , od 14h postaje otvoren za sve posjetitelje.

Fitcon 2022 je napravljen u suradnji sa robnom markom SLIM. Posjetitelji će moći upoznati svoje najdraže fitnes influencere, uživati u muzici DJ-a (Filip Jurkotić) , igrati mini golf, sudjelovati u nagradnim igrama organizatora te se upoznati sa novom kolekcijom Hrvatskog fitness brenda SLIM.

Dosada je dogovoreno 10-tak hrvatskih fitness influencera od koji su neki od njih: Martina Boss (186 tis. instagram pratitelja, najutjecajnija fitness influencerica u Hrvatskoj), Tea Kravaršćan (64 tis. pratitelja), Marica topfit (70 tis pratitelja), Fran Lauš (74 tis. pratitelja), Silvio Krstanović, Matea Detelić, Ivana Bajić i mnogi drugi.

Naša će promocija biti "Igrajte minigolf sa najutjecajnijim hrvatskim trenerima i osvojite nagrade". Nagrade će osim SLIM-ove odjeće i poklon kodova na njihovoj web stranici, biti i razni poklon paketi koje je osigurao GymBeam.