TJEDNI HOROSKOP OD 28. STUDENOGA DO 4. PROSINCA: Oni će ostvariti cilj, Škorpione čeka velika promjena, a vas?

Saznajte svoj tjedni horoskop od 28. studenoga do 4. prosinca.

Shutterstock

OVAN

Tjedni horoskop od 28. studenog do 4. prosinca 2022. pun je sjajnih vijesti! Tjedan započinje ostvarenjem dugo željenog cilja, a postoji mogućnost da je na ovakav ishod utjecala starija žena. Imat ćete više novca nego inače, ali savjet je da ga ne rasipate. U ljubavi vas očekuje romantika koju će vaš partner izražavati na razne načine, prepustite se uživanju. Vaši najbolji dani bit će utorak i subota.

BIK

Vaš tjedni horoskop savjetuje da pripazite na spletke kada je posao u pitanju. Početkom tjedna osjetit ćete napetost, najviše zbog osobe koja je neiskrena prema vama. Nemojte pripisivati ​​zasluge onome do koga dođete, već dobro vodite računa o tome tko doprinosi i koliko. Zapela vam je za oko osoba suprotnog spola iz vaše bliske okoline, možete očekivati ​​poziv na kavu ili večeru. Vaši najbolji dani bit će četvrtak i nedjelja.

BLIZANCI

Zdravlje je u središtu tjednog horoskopa! Nemojte srljati u obaveze kao ludi, to vam neće donijeti ništa dobro. Iscrpljenost i kronični umor su neizbježni, odradili ste pregršt obaveza. Vodite računa o prehrani, uzimajte vitamine i više spavajte. Sukob na ljubavnom planu ne mora značiti loše – poslije kiše uvijek svane sunce, samo budite strpljivi. Vaši najbolji dani bit će ponedjeljak i petak.

Shutterstock 

RAK

Tjedni horoskop od 28. studenog do 4. prosinca 2022. predviđa promjenu koja će vas razveseliti. To može biti i posao i ljubav, ovisno o tome na što ste fokusirani. Ako je riječ o financijskoj situaciji, nećete više brinuti, a ako je riječ o ljubavi, čini se da je vrijeme da se skrasite. U svakom slučaju, ovaj tjedan je vaših pet minuta za uživanje. Vaši najbolji dani bit će utorak i subota.

LAV

Ovaj tjedan ste usredotočeni na pomaganje drugima. Članovi obitelji vas trebaju više od svega, a onda i prijatelji koji će htjeti čuti vaš savjet. Ne oklijevajte, izađite u susret što više, vratit će vam se višestruko! S partnerom nije idealna situacija, moguće je da se u vaš odnos umiješa treća osoba. Ne dopustite da nesporazumi dovedu do ishoda koji ne želite, komunikacija je ključ uspjeha. Vaši najbolji dani bit će ponedjeljak i srijeda.

DJEVICA

Početak tjedna započinje pozitivnom energijom! Možete očekivati ​​novo poznanstvo koje dolazi preko uspješnih ljudi, što vam može donijeti mnoge dobrobiti. Razmišljate li o promjeni posla, ovaj tjedan je idealan period da se pokrenete i bacite u akciju. Pripremite se na puno udvarača ovih dana, nemojte se pokušavati izolirati. Uživat ćete u izlasku. Vaši najbolji dani bit će petak i subota.

VAGA

Tjedni horoskop od 28. studenog do 4. prosinca 2022. savjetuje da ne žurite s važnim odlukama. Trebate li potpisati važne ugovore ili papire vezane uz nekretnine, obratite veliku pozornost. Provjerite sve detalje, i najmanja greška vas može koštati. Uživate u solo statusu i odolijevate osobi s kojom se dopisujete. Nema potrebe, dogovorite sastanak i ostavite prošlost iza sebe. Vaši najbolji dani bit će četvrtak i nedjelja.

ŠKORPION

Ovaj tjedan možete započeti uvođenjem zdravih navika. Bila bi to idealna odluka jer ćete osjetiti sve blagodati i promjene koje mogu obilježiti vašu životnu transformaciju. Samo način prehrane može vas učiniti značajno pozitivnijima u odnosu na prethodni period. Također, tijekom ovih dana može doći do čišćenja od toksičnih osoba. Kad eliminirate sve negativno, ono pozitivno kuca na vrata. Vaši najbolji dani bit će subota i nedjelja.

STRIJELAC

Vaš tjedni horoskop predviđa nemire kada je obitelj u pitanju. Niste ispali fer prema članu obitelji, a uporno inzistirate na svome i ističete da ste u pravu. Međutim, vaše raspoloženje otkriva da ne mislite tako i da biste radije popravili situaciju. Potrudite se, nazovite osobu i budite iskreni tijekom razgovora. Čuvajte se prehlada i viroza, uzimajte vitamine. Vaši najbolji dani bit će ponedjeljak i utorak.

Shutterstock 

JARAC

Ovaj tjedan će vas preplaviti emocije. Muči vas prošlost, a velika je mogućnost da ćete sresti bivšu ljubav. Dobro razmislite što želite i pazite kome vjerujete. Tijekom ovog tjedna mogla bi isplivati ​​neka tajna, a razočarenje će biti neizbježno. Horoskop savjetuje da ne bacate novac uzalud, predviđa neplanirane troškove. Najbolji dani bit će vam utorak i četvrtak.

VODENJAK

Napokon se vraćate na ono što ste bili, netko je u vama ponovno probudio motivaciju na kojoj su vam drugi zavidjeli! Vrijeme je za kretanje, velike uspjehe, realizaciju planova i svakodnevicu kakvu želite. Dugo stagnirate, ali ovaj tjedan možete očekivati ​​uspjehe kao nikada prije. Ne zapostavljajte privatni život, smiješi vam se poznanik koji će vas potpuno oduševiti. Vaši najbolji dani bit će petak i nedjelja.

RIBE

Tjedni horoskop od 28. studenog do 4. prosinca 2022. donosi vam zasićenost, monotoniju i neraspoloženje. Muči vas osjećaj stagnacije, ali već krajem tjedna možete očekivati ​​promjenu. Bit ćete u nedoumici kada je u pitanju odluka, savjet je da slušate svoju intuiciju, a ne ljude oko sebe. U ljubavi je sve kako treba, partner vam sprema iznenađenje. Vaši najbolji dani bit će utorak i srijeda.