NOVI ZVIJEZDA IZAZOV: Mladi slastičari pokazaju svoje umijeće u dekoriranju kolača za nadolazeće blagdane

Buduće slastičarske zvijezde i influenceri će zajedno ukrašavati božićne kolače

promo

Za ljubitelje slatkoga nema ljepšeg vremena od blagdana, kad se pomno biraju najbolji recepti i nabavljaju samo najkvalitetnije namirnice za njihovu pripremu. To zna i Zvijezda koja ovih blagdana nastavlja suradnju s Ugostiteljskim učilištem Zagreb – najstarijom i najvećom zagrebačkom srednjom školom u kojoj mladi peku zanat slastičarstva.

Na društvenim mrežama mogli smo pratiti natječaje u kojima su učenici zagrebačkog Ugostiteljskog učilišta pozivali odabrane influencere na #akomoguja izazov, a sada se imaju priliku i međusobno upoznati na božićnoj radionici.

promo 

 Buduće slastičarske zvijezde i influenceri ovaj put će zajedno ukrašavati božićne kolače uz Ivu Erić, diplomiranu arhitekticu i začetnicu priče Šlag na kraju. Uz Ivu, koja će im zasigurno podijeliti praktične savjete i trikove, natjecatelji će usavršiti svoje vještine za ukrašavanje najukusnijih torti i kolača.

Uz šarene kreme, šljokice i čokoladne mrvice biti će to prava mala umjetnička djela.

promo 

 Mladi slastičari pokazat će vam da naizgled i najkompliciraniji recepti mogu uvijek ispasti savršeno, bilo da ste amater ili znalac, a pogotovo kad uz sebe imate Zvijezda stolni, koji pomaže u savršenoj izvedbi svaki put.