TJEDNI HOROSKOP OD 18. DO 24. SIJEČNJA: Pred Vodenjacima je težak zadatak, a njima stižu velike vijesti

Saznajte svoj tjedni horoskop od 18. do 24. siječnja 2023. godine.

Shutterstock

Glumica Jelena Perčin je rođena u znaku Jarca 19. siječnja 1981. godine. Uporna je i ponosna, a Mjesec u Raku ističe njezinu osjećajnu i osjetljivu stranu prirode, ali i snažnu povezanost s obitelji. Venerini napeti aspekti umanjuju joj ljubavnu sreću, ali bi razdoblje od svibnja ove godine do svibnja 2024. moglo iznjedriti novu ljubavnu priču.

Robert Gašpert 

Znak tjedna

VODENJAK

POSAO Budite oprezni sa svojim, ali i tuđim novcem. Ne oklijevajte iskočiti iz rutine i iskušati nove putove ostvarivanja dobiti. Budu li se neke situacije odvijale usporeno, neka vas to ne zabrinjava, prolazno je. LJUBAV Strasti će se raspiriti u dugogodišnjim vezama. S partnerom će vas povezivati djeca, zajednički izlasci i prijatelji. Samci su u nekog zaljubljeni. ZDRAVLJE Koristit će vam bavljenje pilatesom i jogom, ali bez pretjerivanja.

Ribe

POSAO Unatoč stresu i nesređenim odnosima, produktivni ste i djelotvorni. Prihvatite se poslova koje neprestano odgađate. LJUBAV Moguća je tajna veza ili odnos koji ćete iz određenih razloga skrivati od očiju znatiželjnika. Ako ste u nekoga zaljubljeni, naišli ste na teško osvojivu osobu. ZDRAVLJE Mogući su bolovi u nogama.

Ovan

POSAO Nastojte provesti tjedan skrećući što manje pozornosti na sebe i budite oprezni pri ugovaranju poslova. LJUBAV Nećete se moći požaliti na manjak romantičnih trenutaka. Oni koji nisu zadovoljni svojim odnosom, dobit će novu snagu i poticaj za odlučno suočavanje s partnerom. ZDRAVLJE Bolje ste.

Shutterstock 

Bik

POSAO Trebat će vam mnogo discipline da izgurate ovaj tjedan. Bit ćete umorni i nespremni za dodavanje novih obaveza u svoj pretrpani raspored. LJUBAV Nećete više šutke prelaziti preko stvari koje vam se ne sviđaju. Od partnera ćete tražiti razumijevanje i uvažavanje. ZDRAVLJE Umor i iscrpljenost.

Blizanci

POSAO Sve se više planeta grupira u vašu korist, a Mars u vašem znaku daje vam inicijativu i raspiruje ambicije. LJUBAV Moguće su nove ljubavi. Nije isključeno da je vaš novi partner bude netko tko je dugo živio ili još živi u inozemstvu ili zbog posla često putuje u druge države. ZDRAVLJE Uzimajte veće količine vitamina C.

Rak

POSAO Spretno ćete upravljati novcem i dobro se snalaziti u poslovanju s bankama. Moguć je povoljan ishod problema vezanog uz nasljedstvo ili parnicu. LJUBAV Teško ćete tumačiti i prihvaćati partnerovo ponašanje i stavove. Posao i drugi ljudi ispriječit će se između vas pa ćete se manje viđati. ZDRAVLJE Izraženija psihička napetost.

Lav

POSAO Vodite više računa o stanju na vašem računu. Kasnit će uplata novac koji očekujete, osobito ako su posrijedi honorari ili bilo kakva isplata na ruke. LJUBAV Uživat ćete u romantičnom udvaranju, prvim izlascima s partnerom, zagrljajima i poljupcima. ZDRAVLJE Moguć je pad raspoloženja i energije.

Djevica

POSAO Često ćete sudjelovati na važnim sastancima i biti upućeni u povjerljive informacije. Ako ste poslodavac ili rukovoditelj, donijet ćete važne kadrovske odluke. LJUBAV Postoje stvari o kojima morate iskreno razgovarati s partnerom. Zato se odvažite i postavite ključna pitanja. ZDRAVLJE Izbjegavajte naporne ljude.

Vaga

POSAO Iako još postoje zapreke u vašem poslovanju, počeli ste ih lakše rješavati. Polako se vraćate u poslovnu utrku i izvojevat ćete male osobne pobjede. LJUBAV Razmišljat ćete o upuštanju u flert s osobom koja vam šalje znakove da je zainteresirana za vas. ZDRAVLJE Jako dobro!

Škorpion

POSAO Tjedan je povoljan za putovanja i poslove u kojima se traže vještina komunikacije i snalažljivost. Osjećate li kreativni nemir, upišite kakvu radionicu ili tečaj. LJUBAV Brzopletim postupcima uznemirit ćete partnera i njegovo strpljenje dovesti na kušnju. ZDRAVLJE Iscrpljeni ste!

Profimedia 

Strijelac

POSAO Prepustite se mašti i kreativnom poticaju. Uživat ćete potporu mentora, profesora i obrazovanih, produhovljenih osoba. Vaša idejna rješenja odlično će prihvatiti okolina. LJUBAV Netko će vas znalački šarmirati, a ni druga strana neće biti imuna na vas. ZDRAVLJE Izbjegavajte kasnu večeru.

Jarac

POSAO Povoljni planetarni utjecaji omogućuju vam brži dotok informacija, veću djelotvornost i bolju iskorištenost vremena. Razvit ćete vještu strategiju i skinuti sebi s leđa neke naporne zadatke. LJUBAV Sretno zaljubljeni parovi kovat će planove o roditeljstvu i zarukama. ZDRAVLJE Odlično se osjećate!