SAN SVAKOG MUŠKARCA DOSANJALE ŽENE: Najpoželjnije Porsche modele dame su isprobale na posebnom druženju

Saznajte kako nam je bilo na Porsche Experience ženskom druženju.

promo

“Ne, ja to ne mogu... nema šanse. Pa nisam ja za ovo”, šapnula sam prijateljici koju sam pozvala da mi se pridruži na vozačko-hedonističkom programu Porsche Experience posvećenom isključivo ženama koji u tjednu Dana žena već tradicionalno organizira Porsche Centar Zagreb.

“Jedva čekam ući u taj auto i stisnuti gas. Ana, daj, možeš ti to”, odgovorila mi je Tena Vodopija vidno ‘nabrijana’ sjesti u Panameru 4S E-Hybrid i stisnuti gas do kraja. 

promo 

Uz ekipu iz Hrvatske na Grobnik su stigle gošće iz Bosne i Hercegovine te Slovenije, predvođene ženama koje su se ujedinile i napravile jedinstvenu vozačku priču. Događaj je osmišljen pod okriljem zajednice SHIFT by Porsche koja djeluje u srednjoj i istočnoj Europi i okuplja 28 zemalja. Inicijativa je vođena strašću i snovima hrabrih, odvažnih žena koje se ne boje biti što god požele - supruge, majke, kćeri, menadžerice, doktorice ili sve navedeno.

Iako sam se malo bojala, sjela sam u auto, poslušala upute certificiranog instruktora Porschea i stisnula tu papučicu! I dobro da jesam, dobro da sam pobijedila sebe i umišljeni strah od brzine. Osjećaj je bio fenomenalan, a sebi sam još jednom dokazala da mogu sve. A to je i bio cilj ovog druženja!

SHIFT by Porsche je zajednica onih koji znaju da automobili Porsche nisu trofeji ili igračke, nego predstavljaju životni stil, snagu i energiju koja pokreće. Program Porsche Experience samo je mali podsjetnik na to koliko su žene hrabre i posebne, što su dokazale i na trkaćoj stazi Grobnik gdje su sve sudionice srušile apsolutno sve stereotipove o ženama za volanom. U sigurnim uvjetima i pod budnim okom certificiranih instruktora Porschea postizale su brzine veću od 200 km/h i pokazale koliko se dobro i spretno snalaze na nepoznatom terenu.

promo 

I eto, od početnog straha i ulaska u jurilicu do trenutka proglašenja pobjednika, a bio je to upravo moj tim. Bravo žene, jer smo tog dana postale neke nove mi - brze i žestoke. Koliko smo odvažne u pomicanju vlastitih granica, istaknula je u emotivnim govorom i Ana Ruža Jurman, menadžerica marketinga za Porsche i jedna od organizatorica događaja.

„Iznimno smo ponosni što smo prije tri godine započeli ovaj projekt među prvima u regiji, a danas ga nastavljamo. Ponosni smo i na sve žene sudionice jer su zaista pomaknule svoje granice i savladale ovaj izazov, kao i mnoge životne izazove prije ovoga. Uz posebno iskustvo, naglasak želimo staviti na svaku ženu, njezine razne životne uloge, ali i na svijest o sebi i brigu o sebi. Zbog toga smo danas tu, da vas podsjetimo koliko ste hrabre i da možete sve. Zato slavite svoje najveće i najmanje uspjehe jer za svaki od njih dale ste dobar dio sebe. Neka papučica gasa koju ste danas pritiskale do krajnjih mogućnosti bude snaga vašeg glasa, a zvuk motora koji je odjekivao stazom neka jasno odražava: MI SMO ŽENE!"

Potom smo miris benzina zamijenile omiljenim parfemom i večernjim outfitom, pokazale se u najljepšem svijetlu i na tom terenu. Porsche Centar Zagreb dokazao je da je Porsche Experience zaista užitak za sva osjetila kada se vozački event pretočio u gastronomski hedonizam u restoranu Bevanda gdje su svi prisutni imali priliku razmijeniti iskustva s trkaće staze i nastaviti upoznavanja sa svim zanimljivim ženama koje su bile dio ove snažne vozačke priče.

promo 

Muškarcima će se sigurno posebno svidjeti ovaj dio – popis svih modela automobila koje sam toga dana vozila: u slalomu i launch controlu glavni akteri bili su 718 Cayman T i 911 Turbo S, na off-road poligonu predvodio je model Macan, na trkaćoj stazi zvijezde su bili Panamera 4S E-Hybrid, Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, Macan GTS, Taycan Turbo S i Cayenne E-Hybrid Coupé, a 911 GT3, 718 Cayman GT4 RS, 911 Turbo Coupé, 911 Targa 4S, 911 Carrera 4 GTS vladali su sekcijom Sportcars on track .

Dečki, dišite! Znam, ovakav je popis san svakog muškarca koji smo dosanjale MI ŽENE!

U našoj galeriji pogledajte kako je izgledalo Porsche experience žensko druženje.

promo Porsche experience