TAJNA SAVRŠENOG IZGLEDA NAJZGODNIJE BAKE: Nedavno dobila unuka, a ima istu liniju kao i prije 30 godina

Bivša supruga Erosa Ramazzottija, Michelle Hunziker nedavno je postala baka što se po njezinom izgledu nikako ne bi moglo reći.

Profimedia

Michelle Hunziker (46) prva je supruga slavnog Erosa Ramazzottija (59) s kojim je u braku dobila kćer Auroru (26).

Par se vjenčao 1998., a razveli su se 2009. Michelle je bila u centru pažnje nakon što je jednom prilikom progovorila o tome kako je dospjela u ralje sekte. 

Nakon razvoda od pjevača ljubav je pronašla u talijanskom poduzetniku Tomasu Trussardiju. Vjenčali su se 2014. godine te imaju dvije kćeri, no u proljeće prošle godine su se razveli zbog, navodno, nepomirljivih razlika.

Profimedia 

Televizijska voditeljca je sada viđena u javnosti nakon duže vremena. Fotografi su je snimili ispred klinike u Luganu u Švicarskoj gdje je njezina kći Aurora rodila sina kojemu je ime dala Cesare.

Michelle je bila odlično raspoložena i mahala je paparazzima baš kao i Aurora koja je izašla s dugogodišnjim dečkom Goffredom Cerzom i djetetom. 

Profimedia 

Hunziker je privukla pažnju kao najzgodnija poznata baka, a u blizini klinike se pojavila s prijateljem i majkom te nema ni sumnje da je od nje naslijedila sjajne gene. 

Mnogima je nevjerojatno da slavna televizijska voditeljica i danas ima građu i mladolik izgled na kojem joj zavide i mlađe djevojke. No kako održava formu? Ona je otkrila tajnu u nekoliko intervjua i nedavno objavila na svom Instagram profilu. 

Što Michelle obično jede?

Dan počinje doručkom, komadom prepečenog kruha s proteinskim namazom ili s malo šećera i masti. Što se glavnih obroka tiče, ona ne odustaje od omiljene hrane, ali je veoma disciplinirana u pogledu količine i veličine makronutrijenata. Jede 125 grama proteina, 140 grama ugljikohidrata i 50 grama masti svakog dana.

Konzumira bijelo umjesto crvenog mesa, ribu i jaja, ali i nemasne sireve koji su uvijek dobri. Ulje samo hladno cijeđeno, bez prženja. U obzir dolazi samo lagano kuhanje na pari ili na roštilju.

Dijeta se zasniva na broju 6

Šest dana u tjednu je restriktivnija u prehrani, ali si daje jedan dan odmora od dijete. Nedjeljom dozvoljava sebi čašu crnog vina navečer i nekoliko malih slatkih ili slanih zalogaja, ali i ispuni bilo koju kulinarsku želju jer ključ je u ravnoteži. 

Trening

Ipak, zdrava i uravnotežena prehrana nije dovoljna kako biste izgledali poput Michelle. Tu je svakako i malo genetike, ali i fizička aktivnost ima svoje zasluge. Kaže da nikada ne stoji na mjestu i obožava trening. Ipak od teretane, ona više voli sportove koji su potpuni i zabavniji.

Bavila se skijanjem, gimnastikom, ali voli i planinarenje, pilates i stručnjak je za borilačke vještine. Ako nema vremena za sport, odvoji pola sata za trening kod kuće. Uz nekoliko jednostavnih vježbi ima zategnute ruke.

Više fotografija voditeljice pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Michelle Hunziker