Modne entuzijastice oduševit će ova kolekcija nakita

Dora Barker

Zlatni nakit i u ovo proljeće ulazi na velika vrata! Iako priča o zlatu nije trendovska, jer imati pravi zlatni 'komad' bezvremenska je kategorija, vrijeme u kojem živimo svako malo stavlja pred nas nove preferencije. No moda se mijenja, trendovi prolaze, a zlatni nakit ostaje – vječni klasik. Razotkrivajući svoje nove proljetne lookove, brojne modne entuzijastice već su pokazale kako zlatni komadi savršeno upotpunjuju baš svaku kombinaciju i svaki modni stil.
Nova kolekcija Prahir nakita izrađena je od najfinijeg zlata kojemu dašak zaigranosti daje kolorit dragog kamenja, čija eksplozija boja vraća u orbitu hommage devedesetih. Kolekciju čine takozvane 'layering' ogrlice, koje će se savršeno uklopiti u ljetni look, bilo da – nanizane u više primjeraka (što je apsolutni hit!) – diskretno, a opet efektno izviruju ispod glamurozne košulje ili običnog T–shirta.

Dora Barker 

Dora Barker 

Bogato nanizane narukvice, ring naušnice i prstenje ukrašeno nepravilnim geometrijskim oblicima, okosnica su Prahir bezvremenske kolekcije nakita, koju je savršeno utjelovila influencerica Anamaria Raič, a veliki povratak bilježe i 'snake' ogrlice… Savršena harmonija boja i oblika stvara prave male umjetničke minijature inspirirane elegantnim formama, čistoćom oblika, finoćom izrade i eklektičnim stilom pravi su joie de vivre ovoga proljeća.

Dora Barker 

Nakit je bezvremenski komad, vrijednost koja se – odaberete li najkvalitetnije primjerke, kakve kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije radi obitelj Prahir, nasljeđuje generacijama. Novo 'it' mjesto za kupnju vječnih komada je zagrebački Arena Centar, gdje je otvorena šesta Prahir Fine Jewellery store, u kojem je dostupna i nova kolekcija Prahir FJ X Anamaria.

Dora Barker 

U 25 godina dugoj tradiciji proizvodnje nakita u obitelji Prahir, njihovo vjenčano i zaručničko prstenje, ali i općenito zlatni nakit za najvažnije prigode, postali su sinonim za – primium komade. Jer, ništa nije tako glamurozno kao Prahir! Za sve one koji se pripremaju za svoj 'velik dan' i koji žele nekoga razveseliti bezvremenskim komadima, Prahir je pripremio 30% popusta na asortiman zlatnog nakita i vjenčanog prstenja koji vrijedi u svim poslovnicama bez obzira na način plaćanja.

Dora Barker Prahir Fine Jewellery

*Sadržaj nastao u suradnji s Prahirom.