Putujte oprezno i budite sigurni tijekom cijele godine

Navike putovanja se mijenjaju, ali pogodnost Euroherc osiguranja ostaje ista.Ugovorite policu putnog osiguranja putem webshopa uz 50% popusta – i putujte bezbrižno sljedećih godinu dana!

promo

Velik broj turista prihvatio je novo normalno vrijeme i sada putuje po novim pravilima, u kojima su priprema i oprez još važniji. Ima i onih koji odgađaju putovanja za bolja vremena, ali zato ne trebaju odgađati ugovaranje police putnog osiguranja.

Donosimo nekoliko savjeta za sigurnija putovanja.
Redovito pratite službene i pouzdane izvore informacija

Uvjet za ulazak u većinu zemalja je posjedovanje Covid potvrde, koju na portalu e-Građani možete zatražite ako ste cijepljeni, imate negativan test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19. Kontinuirano pratite relevantne informacije i preporuke
Nacionalnog stožera civilne zaštite, službene Vladine stranice o koronavirusu, kao i stranice ostalih institucija i službi vezanih uz putovanja. Pratite i službene web stranice odredišne zemlje i informirajte se o najnovijim mjerama, propisima i zabranama kretanja kako ne biste neplanski ostali u inozemstvu.


Mjere samozaštite
Vodite računa o higijeni i dezinfekciji, propisanim mjerama razmaka i izbjegnite sve moguće rizične situacije. Koristite online check-in kad god je to moguće kako biste izbjegli nepotrebno čekanje u redovima. Nemojte se prerano opuštati i neka Vam maske i rukavice uvijek budu pri ruci.

Ne odlazite na put bez police putnog osiguranja

Nepotrebno je uopće spominjati važnost putnog osiguranja u slučaju nezgode ili hitnog medicinskog liječenja, gubitka ili kašnjenja prtljage... Policu putnog osiguranja brzo i jednostavno ugovorite online i izbjegnite svaki nepotreban fizički kontakt.

Polica godišnjeg putnog osiguranja Euroherca uključuje:
✓ putno zdravstveno osiguranje
✓ osiguranje privatne odgovornosti
✓ osiguranje prtljage
✓ osiguranje putnika od posljedica nezgode

Budite odgovorni, brinite o svojem i tuđem zdravlju.