Pripreme za doček Nove godine: 7 beauty 'poslastica' koje čine razliku u najluđoj noći

pexels

Prelazak iz stare u novu godinu noć je velikih očekivanja, svojevrsni novi početak u kojem – donoseći novogodišnje odluke – imamo dojam kao da smo dobili neku vrstu druge šanse da krenemo od početka. No to je i i noć kada se volimo ekstra urediti kako bismo impresionirali. Jednostavno, zadnji dan u godini želimo izgledati najbolje što možemo, a to bi trebalo uključivati i našu kožu. Iako nema čudotvorne formule, osim njege kože vrhunskim proizvodima čitavu godinu, novogodišnja zabava prilika je koja zahtjeva pomniju rutinu njege. Ovih sedam proizvoda, koje smo pronašli u Douglas Parfumerijama, sve je što vam treba da zabljesnete u najluđoj noći.

Opustite se sa stilom

Douglas 

'Nazdravite' prije ponoći uz pjenušavu kupku Anne Bubble Bath u obliku boce šampanjca. Pripreme za svaki izlazak, pa i onaj u najluđoj noći, prvo počinju wellnessom u vlastitom domu. Uživajte u opuštajućoj kupki i činite to sa stilom! A i koža će vam biti zahvalna, jer ovaj stylish kupka, ne samo da će vam pomoći da se opustite prije izlaska, već će dati i svilenkasti sjaj koži, kao i predivan mirisni trag.

Anne Bubble Bath Champange Bottle Pink; Douglas, 240ml – 5,96 €

Osigurajte koži savršenu mekoću 

Douglas 

Nakon tuširanja, krema za tijelo koja će osigurati savršenu mekoću kože. Naš favorit, Sol de Janeiro Biggie Bum Bum Cream to zahvaljuje moćnim sastojcima: guarani, hranjivom cupuaçu maslacu, açaija antioksidansu i kokosovom ulju. Tekstura se brzo upija u kožu i pruža joj savršeni brazilski sjaj s vrlo suptilnim svjetlucanjem, dok rajski miris pistacija i karamele mazi osjetila. U Biggie Biggie Bum Bum Holiday Edition pakiranju, uz kremu, nalazi se i lopatica u obliku daske za surfanje, s kojom možete izvući posljednje ostatke ovog proizvoda za njegu.


Sol de Janeiro Biggie Bum Bum Cream, Douglas, 500 ml – 78,99 €

Dubinska njega i savršena podloga za make up

Douglas 

Prije nanošenja make up-a koža traži čišćenje, piling i hidrataciju. Tek nakon što smo očistili kožu i uvjerili se da je lijepa i čista, možemo prijeći na drugi korak, a to je piling koji će dodatno osvježiti kožu. Nakon toga slijedi najvažniji korak – hidratacija. Douglas Collection 48H Hydrating gel-krema dubinski njeguje kožu i do 48 sati te kao takva služi kao savršena podloga za šminku, osiguravajući joj svježinu i postojanost. Koža će uz takvu rutinu istovremeno biti i glatka i odmorna.
Douglas Collection 48H Hydrating Gel Cream, Douglas, 50 ml – 23,23 €

Samo glam u novogodišnjoj noći!

Douglas 

Neodoljiv izgled sa svjetlucavim nijansama, intenzivna boja na usnama, naglašene oći - ili sve od navedenog? U novogodišnjoj noći u redu je pretjerivati. Ipak, jedno je sigurno: oslanjamo se na dugotrajni make-up koji će preživjeti noć! Ovaj jedinstveni make up set Fake It Bbay iz Douglasa sadrži Fake it maskaru i vodootpornu olovku za oči Intensity. Savršeno za smokey eyes, jer kako drukčije nego glamurozno u novogodišnjoj noći!
Douglas Collection Fake It Baby Make Up Set, Douglas, 1 kom – 18,95 €
Servirajte slavljenički glamur na vlastiti način uz Benefitov blagdanski komplet koji sadrži mini Fan Fest maskaru, Benefitovu najtraženiju maskaru s učinkom lepeze za nevjerojatno guste trepavice, te mini 24h Brow Setter gel, prozirni gel za obrve za oblikovanje i postojanost.
Benefit Cosmetics Lash & Brow Bells Set, Douglas, 1 kom – 22,99 €

Sjaj, ali bez osjećaja težine

Douglas 

Ovaj highliter omogućuje vam stvaranje suptilnog, višedimenzionalnog sjaja na licu. Njegova tekstura jednostavno se blenda, ostavlja bestežinski, mekani osjećaj na koži i daje joj živahnost i djeluje poput maglice na koži. Lako se stapa s njom, ne isušuje kožu i pušta ju da diše.

KYLIE COSMETICS Kylighter Illuminating Powder, Douglas, 1 kom- 30,39 €

Božanstveni završni touch

Douglas 

S Cloud Collection No.4 dodajte završni 'touch' svojem izdanju za novogodišnju noć te pravu mirisnu čaroliju. Vrlo fine zlatne čestice stvaraju senzualni spektakl u bočici. Molekularno-kremaste note mirisa fasciniraju intenzivnim tragom i upotpunjuju neodoljivost mirisa.
ARKOPERFUME Cloud Collection No.4 Eau de Parfum, Douglas, 100ml – 274,39 €

*Sadržaj nastao u suradnji s parfumerijama Douglas.