Olakšajte si život naprednom Nano tehnologijom

Svi znamo kako je teško održati podove besprijekorno čistima, pogotovo ako imate kućne ljubimce ili malu djecu, a upravo je zbog mališana bitno da su podovi kvalitetno očišćeni. Zanima li vas kako vrlo brzo možete svoj dom lišiti bakterija i uvijek imati čiste podove?

promo

Dubinsko čišćenje s vrhunskim rezultatima

Rovus Nano čistač za podove radi uz pomoć nano tehnologije. Njena tajna leži u snažnoj visokotlačnoj maglici te visokoj temperaturi i tlaku koji uzrokuju intenzivno sudaranje molekula vode što ih smanjuje na veličinu nano čestica. Nano čestice proizvode suhu paru koja prodire duboko u mikrorazinu materijala. Također, ovim procesom stvaraju se negativni ioni koji izvlače vodik iz proteinske ljuske virusa te ih tako eliminiraju bez upotrebe kemikalija.

promo 

Uklonite prljave podove s popisa vaših briga

Kada bismo imali dovoljno vremena i energije, čistili bismo svoje podove svakodnevno. Nekada i nakon čišćenje nismo sigurni kako smo uklonili oku nevidljive bakterije i viruse. Uz Rovus Nano parni čistač takvih briga nema jer on svojom snažnom parom ubija 99,9% virusa i bakterija, bez pomoći štetnih kemikalija. Njegova snaga od 1100 W u nekoliko će sekundi zagrijati vodu u čistaču, a suha para dezinficirat će sve površine u vašem domu, uključujući i tepihe.

promo 

Jedan čistač za sve

Ovaj lagani i multifunkcionalni čistač možete upotrebljavati na svim vrstama podova, čak i onim osjetljivim. Uz čistač dolazi i navlaka za tepih koja izvlači neugodne mirise iz tepiha, madraca i tapiserija. Suha para brzo se suši pa neće nepotrebno namočiti ili oštetiti vaše podove. Ako tražite efikasni i brzi čistač koji će očistiti vaš dom na siguran način, onda je Rovus Nano parni čistač izbor za vas.

Rovus Nano parni čistač možete pronaći na rovus.hr, a povodom otvorenja webshopa do kraja listopada iskoristite besplatnu dostavu na sve narudžbe.