Orašar broš uz čašu vina i mirise božićnih kolača s cimetom

Iako je Advent već počeo ludilo oko baleta Orašar ne prestaje

promo

Tema ovogodišnjeg Adventa je Orašar pa će na brojnim lokacijama biti postavljene skulpture Orašara, na ledu u centru grada Zagreba se otplesao balet. Tako smo se mi u daVida's-u pridružili općem ludilu za Orašarom.

Kako mogu izraditi svog vlastitog Orašara?

DaVida's showroom, na Medveščak 103, ponovo otvara svoja vrata. Dizajnerica Andrea Cmrečki u sklpu vlastitog daVida's brand odjeće novo je otvorila i školu za Dizajn pod nazivom Davidas Tvornica Modnog Dizajna (DTMD). Naravno da sve bude veselo i u duhu blagdanskog raspoloženja tijekom Prosinca Andrea je pokrenula tematske Radionice DTMD za žene na teme:

- Izradi svoj Orašar broš, neka krasi tvoj kaput ove zime ili Izradi prijateljici Orašar broš i pokloni ga pod bor s posebnom porukom

- Izrađujemo ukrase za bor

- Moja stylish mašna

- Savjeti što odjenuti u svečanim prilikama – bliži nam se Nova godina i što odjenuti za tu prigodu (po tipovima tijela, građi, boji kose…)

promo 

Svakog četvrtka održava se modna radionica, svaki puta na drugu temu, tako da je bitno pratiti obavijesti na facebooku https://www.facebook.com/davidas.eu/ i prijaviti se kako bi rezervirali svoje mjesto. Ukoliko povedeš jednu ili više svojih prijateljica i sve ostvarujete popust od -10% po Radionici.

U cijenu Radionice uključen je cjelokupan materijal koji vam je potreban za izradu kao i piće dobrodošlice tj. čaša crnog vina ili Gin Tonic. Izrada Orašar broša ili mašne odvija se korak po korak, gdje zajedno izrađujemo svaka svoj primjerak, a svi stignu napraviti jedan. Nerijetko ih svaka napravi 2-3 komada, za sebe i prijateljicu za poklon.

promo 

Kako se prijaviti na radionicu

Prijave na mail: andrea@davidas.eu ili na 0995630999

Po prijavi dobijete ponudu i podatke za uplatu.

Radionicu vodi modna dizajnerica Andrea Cmrečki, dipl. ing. tekstilne tehnologije koja ima 19 godina rada u struci kao modni dizajner (10 godina koorporativnog rada u Magmi i 9 godina poduzetnica iza vlastitog branda dječje odjeće daVida's https://davidas.eu/hr )

promo 

 Želite li napokon nešto napraviti za sebe, dođite na tematsku Radionicu u DTMD i opustite se, kreativno izrađujte svojim rukama, popite čašu vina i/ili Gin tonic u dobrom društvu, prepustite se glazbi Čajkovskog i mirisima cimeta od prhkih GingerMan kolačića. Iznenadite samu sebe i dopustite si dašak hedonizma i kreativnosti još ovog Prosinca. Vidimo se u daVida's-u