Staro pakiranje pudera u zamjenu za popust na Guerlain L'Essentiel puder

Nema više kompromisa

promo
Jednom kada potrošite svoj tekući puder bilo kojeg brenda, staro pakiranje nemojte bacati! Donesite ga u Douglas parfumeriju koja u ponudi ima Guerlain make-up asortiman do 29. veljače i ostvarite 25 posto na nagrađivani Guerlain L'Essentiel puder. No, prije odabira svoje idealne nijanse, isprobajte i novi L'Essentiel Primer Base, koji će savršeno pripremiti Vaše lice za šminku.
promo 
Guerlain je, naime, prošle godine napisao potpuno nov manifest ljepote. Za žene koje se više ne žele baviti
kompromisima između prirodnosti i učinkovitosti, Guerlain je stvorio L'Essentiel, tekući puder s kojim napokon možemo imati oboje. Sada, uz novi dodatak: L'ESSENTIEL PORE MINIMIZER, SHINE-CONTROL PRIMER - BAZA KOJA SUŽAVA PORE I KONTROLIRA SJAJ, Guerlainovo je istraživanje otišlo korak dalje radi stvaranja istinske rutine za postizanje prirodnog tena, bez ikakvih nepravilnosti.
Kada se koriste zajedno, duo L'Essentiel baza i tekući puder trenutačno poboljšavaju izgled kože. L'Essentiel je, dakle, potpuno nova rutina u korištenju tekućeg pudera koji ima 97 posto prirodno dobivenih sastojaka.
promo 
PRIPREMITE KOŽU NOVOM LESSENTIEL MAKEUP BAZOM
Kao podloga tekućem puderu, ovaj proizvod djeluje idealno poput korakizmeđu nanošenja kreme i make-upa. Djeluje poput zaštitne barijere između kože i pudera i pomaže stvoriti idealnu teksturu kože. Ovaj posve novi saveznik za stvaranje prekrasne kože vidljivo zaglađuje teksturu kože kako bi nanošenje pudera bilo bez muke, sve uz povećanje pokrivnosti i pospješivanje postojanosti tekućeg pudera. 

Ovo je intuitivna skulptura, predmet dizajniran za kožu i da lijepo sjedi u dlanu

  Pravi podvig u kozmetičkoj formulaciji, njegove super fine, lagane poput pera teksture, koja se spaja savršeno s kožom za poljepšavanje završnog make-up rezultatata. Svjež i delikatno mirisan, L'Essentiel obećava ten koji blista zdravljem. Formula: prirodnost ujedinjena s djelotvornošću L'Essentiel je Guerlainov tekući puder nove generacije, gdje se 97 posto prirodno dobivenih sastojaka ujedinjuje u djelotvornu formulu bez ijednog gubitka na performansama. Naprotiv, uz vidljivo profinjenje pora i kreiranje trenutačno nježno matiranog i prirodnog tena, L’Essentiel također tijekom dana kontrolira sjaj i vidno poboljšava kvalitetu kože iz dana u dan.
promo 
Što se tiče glavnog sastojka formule koji se koristi za kontrolu viška sebuma, to je ekstrakt avokada u kombinaciji s plodovima bijelog kakaa kako bi se poboljšale pore. U međuvremenu, prebiotici iz Yacon soka se kombiniraju s probiotičkim derivatima kako bi se stvorila formula koja će pomoći podržati barijeru vlage kože. Rezultat? Sa svakom primjenom nesavršenosti su vidljivo smanjene, tekstura kože je izglađena, a gola koža ostaje matirana, što poboljšava kvalitetu kože iz dana u dan.  Kao i kod samog L'Essentiel pudera, dizajner Mathieu Lehanneur je kreirao ergonomsku bazu L'Essentiel bočice, opisujući je: "Ovo je intuitivna skulptura, predmet dizajniran za kožu i da lijepo sjedi u dlanu. To je poput mjehurića zraka, mjehurića boje i mjehurića znanosti koja se okupljaju unutar suptilne geometrije slobodnog oblika. Želio sam uhvatiti prolazan trenutak ravnoteže kao način zaustavljanja i pauziranja nad slikom koja odražava čaroliju iz prirode." U međuvremenu je pipeta dizajnirana kako bi omogućila sasvim dovoljno formule za jednu aplikaciju i zatvara se u bočicu bez gubitka ijedne kapi proizvoda.
promo 
U idealnom svijetu, tekući puder ne bi trebao raditi kompromise, pogotovo kada je u pitanju make-up djelotvornost ili pričamo o njezi kože ili čak i kada je u pitanju rezultat savršenog tena. Treba ga formulirati iz prirodno dobivenih sastojaka, kako bi stvorio savršen prirodni učinak na koži i poboljšao golu kožu iz dana u dan. Zahvaljujući L'Essentielu ovaj je ideal postao stvarnost. S ovim puderom, Guerlain je sada stvorio luksuznu formulu koja objedinjuje djelotvornost i prirodnost, make-up i njegu kože, savršenstvo i poštivanje balansa, trenutačnost i postojanost. Kao formula koja sadrži 97 posto prirodno dobivenih sastojaka , L'Essentiel stvara prirodno blistav savršen izgled koji traje 16 sati. Spajanje najboljeg od Guerlain make-upa s najboljim od Guerlaina njege kože, L ́Essentiel nudi savršenu ravnotežu pigmenata natopljenih aktivnim tvarima, obećavajući blistav, ujednačen ten i kožu koja je prepuna vlage, uravnotežena, zaštićena i sposobna disati. Dostupan u dovoljno nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože, pokrivenost se može prilagoditi od lagane do srednje, ovisno okoliko se nanese.
NAŠA SVRHA
Mi, žene i muškarci GUERLAIN-a stvarali smo iznimne mirise i proizvode za ljepotu od 1828.godine i težimo očuvati, razvijati i prenijeti ovu jedinstvenu baštinu budućim generacijama. Posvećeni smo i djelujemo u ime ljepote za naše klijente, naše kreacije i planetu. Uključujemo i ujedinjujemo klijente, partnere i tvrtke koje dijele istu viziju kako bismo zajedno zamislili i oblikovali ljepši i odgovorniji svijet.
promo