Braun. Vrhunska snaga i revolucionarna inovativnost.

Revolucionarni MultiQuick 9 i MultiQuick 7 štapni mikseri kombiniraju vrhunsku snagu s neograničenom svestranošću kako bi najteže sastojke pretvorili u najukusnije kreacije. Tehnologija u Braunovom štapnom mikseru nove generacije donosi inovacije koje će vam omogućiti da lako izrazite svoju kulinarsku viziju.

promo

Nagrađivani Braun MultiQuick štapni mikseri nude vam puno više. Više inovacija. Više snage. Više dodataka. Više od svega što vam treba da biste postali kreativniji i slobodniji u kuhinji. Izdvajamo samo par inovacija iz Brauna poput prve svjetske tehnologije ACTIVEBlade koja uključuje fleksibilnu osovinu koje pomiče oštricu gore i dolje. Rezultat je 250% aktivnija površina za rezanje s kojom se postiže dvostruko fino miješanje (ovaj pokret daje ukusne, glatke rezultate bez neželjenih komada, dok zahtijeva i do 40% manje napora od tradicionalnih osovina za miješanje).

Nadalje, POWERBell Plus ima dodatnu oštricu za lakše miješanje velikih komada hrane. Napredna tehnologija SPLASHcontrol sprječava prskanje i pruža najbolje rezultate miješanja. Ali to nije sve...

S ponosom možemo objaviti da je Braunu dodijeljena prestižna titula «najprodavanijih proizvoda u segmentu štapnih miksera» za 2019. godinu i to u 46 zemalja svijeta.

Proučite našu kompletnu ponudu na www.braunhousehold.com/hr-hr

Vaš Braun