Sretan Uskrs želi Vam Story grupa!

Pobrinuli smo se da i ovih blagdana koje ćete provesti u krugu najmilijih nađete zanimljive teme koje će vas inspirirati i opustiti. Bilo da ste sami, pa kontakte održavate komunikacijom preko interneta i telefona ili da ste doma sa svojim najmilijima, znajte da smo mi uz vas

promo

Na svim platformama, bliže nego ikad, želimo da vam omogućiti da budete dio Story obitelji. Aktualnosti pratite kroz vašu tjednu dozu luksuza, lifestyle tjednik Story. Priče slavnih i poznatih mi pričamo drugačije, oni u ova vremena pričaju za vas, pitaju stručnjake ono što i vas zanima, dijele svoje emocije koje znamo da se skrivaju i u vama. Podsjećaju vas na neka prošla vremna kroz Story Vremeplov i djele s vama svoje nade i snove o kojima i znamo i svi mi maštamo.

Storybook, magazin koji je priča za sebe, vaša je uzbudljiva, art, pomalo provokativna i apsolutno suvremena glossy priča koja je godinama lider u "slow journalism" pokretu. I ovo proljetno izdanje prepuno je zanimljivog sadržaja koji će vaše dane ispuniti potpuno neotkrivenim sferama iz kuta koji Storybook pruža.

StoryGourmet, nišni magazin koji hrabro otvara vrata i pomiče granice donoseći iskustvo i znanje vrhunskih domaćih i svjetskih chefova baš na vaš stol. U provjerenim jelima, pričama o vrhunskim kapljicama pića, novim okusima koje stvaraju, s ciljem da osjetite luksuz top svijetskih gastonomskih destinacija, oni na najljepši mogući način stvaraju za vas. Vrhunske fotografije i tekstovi prava su inspiracija i opuštanje čak i za one koji ne dijele strast za kuhanjem no uživaju u svemu što čini i ide uz bok kompetnom uživanju u jelu i piću, od samog idejnog stvaranja, proizvodnje do realizacije.

Iako su mnoga vjenčanja odgođena, mladenke i dalje sanjaju svoje najljepše snove. U tom će im pomoći aktualno izdanje magazina Story Vjenčanja.

 VAŠA DOZA LIFESTYLE LUKSUZA - STORY GRUPA