KVALITETNO I PRISTUPAČNO Stvorite sami svoju viziju idealnog doma

Transformacija doma u jesensku idilu

PRIMA

Vrijeme je da prihvatimo da su vrući ljetni dani iza nas i da smo već 'debelo' zagazili u jesen. Iako tek sedam dana od kalendarskog početka jeseni, hladni dani, ogoljena stabla i nošenje najdražeg kaputa dokazuju da je vrijeme da se nešto promijeni. U skladu s tim, i naš dom zaslužuje sezonsku promjenu. Dok neki razmatraju velike promjene, dom može dobiti jesensku čar i minimalizmom i dekoracijama. Listajući novi PRIMAkatalog, dobila sam inspiraciju i donosim vam nekoliko ideja.

PRIMA 

Gledajući najnovije trendove, probudila se inspiracija za stvaranjem vlastite vizije idealnog doma. Ne znam za vas, ali ja sam oduvijek maštala postati dizajnerica interijera. S obzirom na to da nam je danas sve dostupno na dohvat ruke, bilo to kroz web shopove i stranice ili kroz kataloge, shvatila sam da zapravo u jednu ruku i jesam dizajnerica interijera. 

PRIMA 

Koliko god mnogi voljeli šarenilo i prpošnost ljeta, mir i jednostavnost koje donosi jesen je ipak nešto čarobno. Sada sam na jednom mjestu pronašla sve što mi je potrebno za transformaciju vlastitog doma - moderno, kvalitetno, pristupačno i puno rješenja. Moj cilj je minimalizam i elegancija, koje želim postići manjim promjenama pa mi je fokus bio na dekoracijama i manjim komadima namještaja. Odlučila sam kupiti novi regal koji će se savršeno uklopiti u moju malu oazu. S obzirom na to da sam vidjela da mogu birati između mat i sjajne podloge, čekam savjete svojih prijateljica. 

PRIMA Ovo je moj odabir

Ono u što sam u potpunosti sigurna, su detalji iz nove kolekcije nizozemskog brenda dekoracija za dom – COCO maison. S obzirom na to da nisam htjela pretjerati u svemu i zadržati duh minimalizma, mijenjam ukrasne jastuke i tepih, a odoljeti nisam mogla ni ogledalu i raznim dekoracijama za novi regal u dnevnom boravku i ostale prostorije u stanu. Našla sam nekoliko ukrasnih vaza u zemljanim tonovima koje će podići prostoriju na višu razinu. Krenite u akciju i požurite po svoje jesenske komade.