Evo u čemu poznati vježbaju ove zime

Poznati domaći profesionalni i rekreativni sportaši ove sezone nose genijalnu novu adidas COLD.RDY kolekciju

promo

Hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, poznati influenceri Cindy Šoštarić, Fran Lauš, Lidija Lešić, Drago Pezić, Martina Vuletić, Josip Kotlar, Luka Skočilić i drugi otkrili su na društvenim mrežama u čemu vježbaju ove zime. Naime, Instagram su posljednjih dana preplavile žuto-ljubičaste kombinacije koje djeluju vrlo udobno i pritom genijalno izgledaju. Radi se o komadima iz najnovije adidas COLD.RDY kolekcije.  

promo 

Kako tijekom posljednjih mjeseci izbjegavamo zatvorene prostore te za vježbanje, rekreaciju i fizičku aktivnost radije biramo prirodu: šume, parkove i ulice, tako i odjeća koju biramo za fizičku aktivnost mora odgovarati vanjskim temperaturama. Jer ne samo da više treniramo, hodamo i vježbamo, već u prirodi tražimo slobodu i dovodimo organizam u ravnotežu. Iako su vanjski prostori postali utočište zdravlja i fitnessa, teži vanjski uvjeti su jedna od najvećih prepreka treningu u zimskim mjesecima.

promo 

S tim na umu adidas je osmislio novu COLD.RDY kolekciju. Kolekcija je izrađena od otpornih i prozračnih materijala koji zadržavaju toplinu, a ne propuštaju zrak i vlagu te je dizajnirana kako bi i profesionalnim i rekreativnim sportašima bilo ugodno u hladnim zimskim uvjetima. Osim toga, modernog je izgleda, jarkih boja i ističe se intuitivnim dizajnerskim detaljima. Sportašima se jako sviđa.

promo 

Kolekcija je rezultat inovativnosti i kreativnosti adidasovog dizajnerskog tima – detalji podsjećaju na vojne uniforme, patentni zatvarač je produljen za lakše rukovanje u pokretu, a džepovi su prilagođeni za jednostavniji pristup tijekom brzog kretanja. Šavovi na odjevnim predmetima iz kolekcije vizualno smanjuju glomaznost kod više slojeva odjeće i omogućavaju fleksibilnost i lakoću kretanja bez obzira na to koliko je slojeva ispod. Upravo su to prepoznali naši poznati profesionalci i rekreativci jer osim što je nevjerojatno udobna, u novoj adidas kolekciji izgledaju sjajno!

promo